NJUTNING UNDER FYRA ÅRSTIDER

Lumispa ger dig ett badhotell i ditt hem. Poolen kommer att pryda din trädgård eller terrass, den inbjuder dig att koppla av utan extra förarbete och håller sin ägare nöjd i årtionden.

Välj en model

Photo of a tub

VÄLJ EN PASSANDE LUMISPA.
DU BESTÄMMER DETALJERNA.

Poolerna varierar inte bara i storlek och form, utan också deras ytmaterial och tillbehör. Välj först en modell:

Fyra starka skäl att välja Lumispa:

Att bada är inte en teknikgren.
Att tillverka pooler är.

De nya Lumispa-utomhus bubbelpool modellerna har designats och tillverkats enligt helt nya utgångspunkter: material som håller länge, vädervariationer och användning. Med en teknik som lyfter badstunderna till en helt ny nivå.
Sätt dig i poolen och njut - men om du vill, ta en titt under ytan och på strukturerna, för att förstå dig mer på utgångspunkterna för en kvalitativ utomhus bubbelpool: poolens stomme är tillverkad av slitstarkt aluminium och maskineriet är konstruerat så att underhållet är så enkelt som möjligt. I poolerna används högkvalitativ polyuretanisolering, så luftcirkulationen i strukturen är mycket bra. Detta förlänger pumparnas och de andra komponenternas livslängd. Poolen är verkligen lätt att sköta och den håller länge. Materialvalen och de tekniska detaljerna garanterar, att du kan njuta av lyxiga badstunder i flera årtionden framöver.
.

Byggd för att hålla och för att se bra ut

  • Högkvalitativa material och komponentert
  • Stomme av slitstarkt aluminium som håller länge och även året runt-bruk
  • Alternativa ytmaterial och ett stort antal tillbehör
  • Lätt att använda och underhålla
  • Designad och tillverkad i Finland
  • Kvalitetsgaranti

Lumispa är en modern, skandinavisk och en ny typ av pool tack vare sina egenskaper, poolen kommer att hålla länge samt tåla mycket användning. Som en bra design alltid gör.

Arni Aromaa, Pentagon Design

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Hitta de senaste nyheterna och erbjudandena, följ oss på Facebook eller Twitter

Äger du redan en Lumispa-pool? Ge oss dina kontaktuppgifter, så kommer vi att kontakta dig. Genom att registrera dig får du ytterligare två års garanti för Lumispa- poolens tekniska reservdelar.

Registera dig