SoMe –

Lumispa-ulkoporealtaat

Aikojen alusta on kylvetty ja annettu veden hoitaa, rentouttaa ja pitää hyvänä. Kylvyissä ja altaissa on kuitenkin eroja.

Lumispa nostaa kylpemisen kokonaan uudelle tasolle. Tekninen laatu, materiaalivalinnat ja edistykselliset toiminnot tekevät ulkoporealtaasta pitkäikäisen ja tyylikkään seuralaisen. Viimeistelty design varmistaa, että allas istuu ympä­ristöönsä täydellisesti.

Meille ulkoporealtaiden suunnittelijana ja valmista­jana tärkeintä on laatu kaikessa tekemisessä: teknii­kassa, materiaaleissa, muotoilussa ja palvelussa. Hetki ulkoporealtaassa on perheen ja ystävät yhdistävä yhteinen aika. Haluamme tehdä siitä parhaimman mahdollisen, vuosiksi eteenpäin ja ympäri vuoden.

Lumispa tuo kylpylän kotiisi. Se sisustaa pihan tai terassin, kutsuu rentoutumaan ilman ylimääräi­siä esivalmisteluja ja pitää omistajaansa hyvänä vuosikymmenet. Uusi mallisto on suunniteltu yhteistyössä suomalaisen Pentagon Designin kanssa.  Altaat on valmistettu Suomessa ja tehty kestämään erilaisia olosuhteita ja kaikenlaista säätä.

Lumispa-mallisto

Tutustu Kaksi äitiä Youtube -kanavan kokemuksiin Lumispa-altaan hankkinnasta alla.