Nautinnon neljä vuodenaikaa

Lumispa-ulkoporeallas tuo kylpylän kotiisi.
Se sisustaa pihan tai terassin, kutsuu rentoutumaan ilman ylimääräisiä esivalmisteluja ja pitää omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Valitse malli

Photo of a tub

Valitse sopivin Lumispa-ulkoporeallas.
Yksityiskohdista päätät sinä.

Porealtaissa vaihtelevat paitsi altaiden koko ja muoto, myös ulkoporealtaiden pintamateriaalit ja lisävarusteet. Valitse ensin allasmalli:

Neljä tärkeintä syytä valita Lumispa:

Kylpeminen ei ole tekniikkalaji.
Ulkoporealtaiden valmistus on.

Uusi Lumispa-ulkoporeallasmallisto on suunniteltu ja valmistettu kokonaan uusista lähtökohdista: materiaaleista, jotka kestävät aikaa, säätilan vaihteluita ja käyttöä. Tekniikalla, joka nostaa kylpemisen täysin uudelle tasolle.

Istahda altaaseen ja nauti – mutta jos haluat, kurkistus pinnan alle ja rakenteiden sisään lisää ymmärrystäsi laadukkaan ulkoporealtaan lähtökohdista: altaan runko on kestävää alumiinia ja koneisto suunniteltu niin, että huolto on mahdollisimman vaivatonta. Altaissa käytetään korkealaatuisia polyuretaanieristeitä, joten ilmankierto rakenteissa on erittäin hyvä. Tämä pidentää pumppujen ja muiden komponenttien käyttöikää. Allas on todella helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Materiaalivalinnat ja tekniset yksityiskohdat takaavat, että ylellisiä kylpyjä on odotettavissa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Tehty kestämään ja näyttämään hyvältä

  • Laadukkaat materiaalit ja komponentit
  • Aikaa ja ympärivuotista käyttöä kestävä alumiinirunko
  • Vaihtoehtoiset pintamateriaalit ja laaja määrä lisävarusteita
  • Helppo käyttää ja hoitaa
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
  • Laatutakuu

Lumispa-ulkoporeallas on moderni, skandinaavinen ja ominaisuuksiltaan uudenlainen allas, joka kestää aikaa ja käyttöä. Niin kuin hyvä design aina.

Arni Aromaa, Pentagon Design

Lue lisää

Pysy ajan tasalla

Löydä viimeisimmät ulkoporeallas uutuudet ja tarjoukset seuraamalla meitä Facebookissa tai Twitterissä

Oletko jo Lumispa-porealtaan omistaja? Kerro meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Rekisteröitymällä saat 2 vuoden lisätakuun Lumispa-altaan teknisille varaosille.

Rekisteröidy