SoMe –

Lumispa M

Lumispa nostaa kylpemisen kokonaan uudelle tasolle. Tekninen laatu, materiaalivalinnat ja edistykselliset toiminnot tekevät ulkoporealtaasta pitkäikäisen ja tyylikkään seuralaisen. Viimeistelty design varmistaa, että allas istuu ympäristöönsä täydellisesti.

0,00 

Koko: 210 x 210 cm

Henkilömäärä: 6

Sisävärit

Valkoinen
Mattamusta
Alba
Silver Sterling
Pearl Shadow
Espresso

Ulkovärit

Matta­valkoinen
Mattamusta

Lumispa

Varustelu


Vakiovarusteet

Lisävarusteet

Skandinaavinen design

Puhdaslinjainen ja elegantti design kohtaa suomalaisen valmistuksen edelläkävijyyden. Nauti rentoutumisesta altaassa, joka on kuin taideteos omassa pihassasi.

Värit valintasi mukaan

Voit valita sisäpinnan ja ulkoverhouksen värin juuri kohteeseesi sopivaksi.


Uuden sukupolven kosketusnäyttö

Moderni kosketusnäyttö on kaksi kertaa aiempia kirkkaampi ja helppo käyttää kirkkaallakin säällä.


Vallankumouksellinen vesirajavalaistus

Lumispassa on ensimmäisenä maailmassa erikoisohuet vesirajavalot, jotka valaisevat altaan kirkkaasti, mutta ovat huomaamattomat valojen ollessa poissa päältä.


Valaistut suuttimet vakiona

Lumispan suuttimet edustavat Balboan uusinta teknologiaa ja ovatkin helppo avata, sulkea ja vaihtaa. Jokainen suutin on myös erikseen valaistu.

 

Lumispa-ulkoporealtaan

 

Ominaisuudet

Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja.

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi kemikaaleja.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia Finnfoam-eristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Lumispa-altaan seinissä on 50 mm paksut FF-PIR eristeet.

Jokaisen ulkoporeallasmallimme mukana tulee 12cm paksuinen säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden. Kansi on valmistettu kotimaisin eristein.

Kaikissa ulkoporealtaissamme on kestävä ja pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

Lumispa-ulkoporealtaissa on edistyksellinen vesirajavalaistus, jonka ainutlaatuinen valolinssimme on suunniteltu olemaan matala ja huomaamaton, mutta samalla se luo vahvan ja kirkkaan valaistuksen.

Valaistuksen värin tai väriterapiaohjelman voit valita Lumispan vakiovarusteena olevalla Chromazone valo-ohjausjärjestelmällä.

Lisäksi Lumispa-altaisiin kuuluu vakiovarusteina LED-valaistut suuttimet. Suutinvalaistus lisää porekylvyn tunnelmaa ja rentouttavaa vaikutusta entisestään.

Altaassa on myös tunnelmallinen ulkoverhousvalo.

Käytämme Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaistamme löytyy mm. alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan porepumppuja, suuttimia ja ohjauskeskuksia.

Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi ja UV-valo puolestaan tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti.

Nämä yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa takaavat, että kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

Kestävä ABS-muovinen pohja-allas on suunniteltu suojaamaan ulkoporealtaan pohjaeristystä ja koneistoa. Kaikissa Novitek-ulkoporealtaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä.

Altaan turvallista siirtämistä varten pohja-altaaseen on suunniteltu lisäksi kuormaliinaurat.

Ulkoporealtaiden ulkopinnoissa käytettävä alumiinikomposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin.

Alumiinikomposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

Tekniset tiedot

KOKO

210 x 210 cm

KORKEUS

102 cm

HENKILÖMÄÄRÄ

6

ISTUMAPAIKKOJA

6 - 8

MAKUUPAIKKOJA

-

HIERONTASUUTTIMIA

36 kpl

HIERONTAPUMPUT

2 x 1,5 kW 2-nopeus

SUODATINPUMPPU

Erillinen 300 W

LÄMMITIN

3 kW

VESITILAVUUS

1570 l

TYHJÄPAINO

320 kg

SÄHKÖLIITÄNTÄ

3 x 16A (400V)

Ulkoporeallas-mallisto

Lumispa

Hanki Novitek-ulkoporeallas

Etsi lähin jälleenmyyjä