NJUTNING UNDER FYRA ÅRSTIDER

Lumispa ger dig ett spa i ditt hem. Spabadet kommer att pryda din trädgård eller terrass, den inbjuder dig att koppla av utan extra förarbete och håller sin ägare nöjd i årtionden.

Välj en modell

Photo of a tub

VÄLJ ETT LÄMPLIGT LUMISPA.
DU BESTÄMMER DETALJERNA.

Spabaden varierar inte bara i storlek och form, utan också deras ytmaterial och tillbehör. Välj först en modell:

Fyra orsaker at välja Lumispa

Att bada är inte en teknikgren.
Att tillverka spabad är.

Nya Lumispa-spabad modellerna har designats och tillverkats enligt helt nya utgångspunkter: material som håller i tid, vädervariationer och användning. Med en teknik som lyfter badstunderna till en helt ny nivå.
Sätt dig i spabadet och njut - men om du vill, ta en titt under ytan och på strukturerna, för att förstå dig mer på utgångspunkterna för ett spabad i hög kvalitet: spabadets ram är tillverkad av slitstarkt aluminium och maskineriet är konstruerat så att underhållet är så enkelt som möjligt. I våra spabad används polyuretanisolering av hög kvalitet, så luftcirkulationen i strukturen är mycket bra. Detta förlänger pumparnas och de andra komponenternas livslängd. Spabadet är verkligen lätt att sköta och det håller länge. Materialvalen och de tekniska detaljerna garanterar, att du kan njuta av lyxiga badstunder i flera årtionden framöver.
.

Byggd för att hålla och för att se bra ut

  • Matrerial och komponenter av hög kvalitet
  • Ram av slitstarkt aluminium som håller länge i året runt bruk
  • Alternativa ytmaterial och ett stort antal tillbehör
  • Lätt att använda och underhålla
  • Designad och tillverkad i Finland
  • Kvalitetsgaranti

Lumispa är en modern, skandinavisk och en ny typ av spabad, tack vare sina egenskaper, kommer spabadet att hålla länge samt tåla mycket användning. Som en bra design alltid gör.

Arni Aromaa, Pentagon Design

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Hitta de senaste nyheterna och erbjudandena, följ oss på Facebook eller Twitter

Äger du redan et Lumispa spabad? Ge oss dina kontaktuppgifter, så kommer vi att kontakta dig. Genom att registrera dig får du ytterligare två års garanti för Lumispa-spabadets tekniska delar.

Registera dig