NOVITEK-ULKOPOREALTAAT SALOSTA,VANTAALTA JA VERKOSTA
Search
Close this search box.

NOVITEK

Vapaasti räätälöitävissä.
Pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin.

Novitek-ulkoporeallas tekee elämästä nautinnollisempaa. Monipuolisesta mallistosta löytyy allas jokaiseen tarpeeseen. Voit valita itsellesi sopivan koon, muotoilun, värit, varustelutason ja lisävarusteet.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on suunniteltu pohjoisen oloihin. Ne kestävät aikaa ja säätä, pitäen omistajansa hyvänä vuosikymmenet. Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessä käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. 

Novitek-ulkoporeallas on aina suunniteltu ja valmistettu Suomessa! 

Ominaisuudet

Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja.

Kaikkien ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia Finnfoam-eristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia polyuretaanieristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Jokaisen ulkoporeallasmallimme mukana tulee 12cm paksuinen säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden. Kansi on valmistettu kotimaisin eristein.

Kaikissa ulkoporealtaissamme on kestävä ja pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

Jokaisessa Novitek-ulkoporealtaassa on vesirajan kohdalla tunnelmallinen LED-valaistus. Monivärisestä LED-valaistuksesta voit valita mieleisen värin vain nappia painamalla.

Lisäksi altaisiin on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös LED-valaistut suuttimet. Suutinvalaistus lisää porekylvyn tunnelmaa ja rentouttavaa vaikutusta entisestään.

Käytämme Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaistamme löytyy mm. alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan porepumppuja, suuttimia ja ohjauskeskuksia. Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi puolestaan tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti. Nämä yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa takaavat, että kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

Kestävä ABS-muovinen pohja-allas on suunniteltu suojaamaan ulkoporealtaan pohjaeristystä ja koneistoa. Kaikissa Novitek-ulkoporealtaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä.

Altaan turvallista siirtämistä varten pohja-altaaseen on suunniteltu lisäksi kuormaliinaurat.

Ulkoporealtaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

muotoilu, värit ja ominaisuudet valintasi mukaan

Mallisto

Valitse itsellesi sopiva koko ja makuupaikkojen
määrä useiden vaihtoehtojen joukosta.

Varustelutaso

Novitek-ulkoporealtaat on saatavana kolmessa eri varustetasossa.

Ulkoverhous

UPM ProFi:sta valmistettu ulkoverhous kestää aikaa
ja eri sääolosuhteita. Saatavana harmaana tai mustana.

Värit valintasi mukaan

Valitse altaan värit mieltymyksesi mukaan laajasta valikoimasta. 

Varustelu

Vakiovarusteet

BASIC COMFORT PREMIUM
Tehokkaammat hierontapumput
Erillinen suodatinpumppu
Kosketusnäyttö
UV-puhdistus
Painonapit porepumpuille

Lisävarusteet