Search

NOVITEK

Nautinnollista arkea vuoden jokaiselle päivälle

Novitek-ulkoporeallas nostaa kylpemisen uudelle tasolle ja tuo nautinnollista arkea vuoden jokaiselle päivälle.

Suomessa suunnitellut ja valmistetut altaamme kestävät pohjoisen sääolosuhteita ja takaavat pitkäikäisyyden sekä tyylikkyyden. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja komponentteja varmistaen korkean laadun ja ekologisuuden. 

Monipuolisesta mallistostamme löydät sopivan koon, muotoilun ja varustelutason tarpeisiisi. Räätälöitävät ominaisuudet ja helppo huollettavuus takaavat tyytyvääisyyden pitkän käyttöiän. 

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja nauti parhaista kylpyhetkistä perheen ja ystävien kanssa. 

Ominaisuudet

Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja.

Kaikkien ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia Finnfoam-eristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja, kuten amerikkalaisen Balboan luotettavia porepumppuja, suuttimia ja ohjauskeskuksia, jotka kestävät kaikkia sääolosuhteita. Laadukkaat ja nykyaikaiset materiaalit takaavat altaan pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen, mikä tarkoittaa, että voit nauttia rentouttavista kylpyhetkistä vuosikymmenien ajan ilman huolia. Vastuullisuus on keskeinen arvo, ja käytämme mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja. Laadukkaat komponentit tekevät altaasta helpon huoltaa ja vähentävät tarvetta vaihtaa osia usein, säästäen rahaa ja ympäristöä.

Käytämme altaan sisäpintana korkealaatuista kaksikerroksista ABS-akryylimateriaalia, joka yhdistää akryylin esteettisen kauneuden ja ABS-materiaalin kestävyyden, luoden pitkäikäisen ja luotettavan tuotteen. Uretaanivahvistus lisää rakenteen lujuutta, ja ABS-akryyli kestää hyvin kovia sääolosuhteita ja jatkuvaa käyttöä. Tämä ympäristöystävällisempi materiaali mahdollistaa lasikuidun sijaan uretaanivahvistuksen, mikä vähentää ympäristövaikutuksia. Tuotannossa syntyvä hukka voidaan kierrättää uudelleen käyttöön, tukien kestävää kehitystä. Kiiltävä ja esteettisesti miellyttävä pinta säilyttää ulkonäkönsä pitkään ja on helppo puhdistaa ja huoltaa. Saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa, ABS-akryyli mahdollistaa altaan räätälöinnin omaan tyyliisi sopivaksi. Materiaalin lujuus ja kestävyys tekevät Novitek-ulkoporealtaasta erityisen pitkäikäisen, vähentäen altaan puhdistukseen ja ylläpitoon kuluvaa aikaa, ja pidentäen käyttöikää, mikä vähentää ympäristön kuormitusta.

Kaikissa Novitek-ulkoporealtaissa on kestävä ja pitkäikäinen alumiinirunko, joka jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle, tarjoten erinomaisen vakauden ja turvallisuuden pitkällä aikavälillä. Alumiinirunko on kevyt mutta erittäin vahva, korroosionkestävä ja suunniteltu ehkäisemään rakenteen vaurioita, mikä vähentää huoltokustannuksia ja pidentää altaan käyttöikää. Innovatiivinen rakenne estää lämpöhukan konetilassa, parantaen energiatehokkuutta ja vähentäen energiakustannuksia. Alumiini on täysin kierrätettävä materiaali, mikä tukee kestävää kehitystä ja vähentää ympäristövaikutuksia.

Novitek-ulkoporealtaiden kestävä pohja-allas tarjoaa parhaan mahdollisen suojan altaallesi. Valmistettu korkealaatuisesta ABS-muovista, se takaa erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden, suojaten pohjaeristystä ja koneistoa kaikissa olosuhteissa. Pohja-altaan paksut eristekerrokset pitävät veden lämpimänä pidempään, mikä vähentää energiankulutusta ja käyttökustannuksia, samalla kun erillisiä eristelevyjä ei tarvita, mikä tekee asennuksesta nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi kuormaliinaurat tekevät altaan siirtämisestä turvallista ja vaivatonta, vähentäen mahdollisia vaurioita ja parantaen käyttömukavuutta.

Novitek-ulkoporealtaisiin on saatavilla kolme erilaista ulkoverhousta, jotka tarjoavat kestävyyttä, kauneutta ja vähäistä huoltoa. Riippumatta siitä, minkä verhoiluvaihtoehdon valitset, voit luottaa Novitek-ulkoporealtaiden tarjoavan pitkäikäistä suojaa, tyylikästä ulkonäköä ja helppoa ylläpitoa. Laadukkaat, kestävästi tuotetut materiaalit takaavat, että altaasi säilyy kauniina ja toimivana vuosikymmenien ajan, yhdistäen ulkoporealtaasi saumattomasti pihaan tai terassiin.

Novitek-ulkoporealtaat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden räätälöidä kylpykokemuksesi juuri sinun tarpeidesi ja mieltymystesi mukaisesti. Monipuolisesta mallistostamme löydät eri kokoisia ja istuinasetteluja sisältäviä altaita, jotka sopivat täydellisesti niin pieniin kaupunkipihoihin kuin suuriin puutarhoihinkin. Jokainen allas valmistetaan tilauksesta, joten voit valita altaasi sisä- ja ulkovärit omien mieltymystesi mukaan, luoden juuri sellaisen ilmeen, joka täydentää pihaasi tai terassiasi.

Kaikissa Novitek-ulkoporealtaissa on korkealaatuiset perusominaisuudet, kuten alumiinirunko, energiatehokas polyuretaanieristys ja kestävä ABS-muovinen pohja, jotka takaavat altaan pitkäikäisyyden ja helpon ylläpidon. Varustelutasoja on useita, aina perusvarustelusta Premium-tasoon, joten voit valita juuri ne ominaisuudet, jotka tekevät kylpyhetkistäsi erityisen nautinnollisia.

Lisävarusteiden laaja valikoima mahdollistaa altaasi personoinnin entisestään. Voit valita lisävarusteita, jotka helpottavat altaan käyttöä ja lisäävät kylpyhetken tunnelmallisuutta. Näiden lisävarusteiden avulla voit luoda täydellisen rentoutumisen ja nautinnon ympäristön, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi varten.

Novitek-ulkoporealtaat yhdistävät laadun, mukavuuden ja tyylikkyyden, tarjoten samalla monipuoliset räätälöintimahdollisuudet. Nauti täysin yksilöllisestä kylpykokemuksesta, joka kestää vuosia ja tuo luksusta arkeesi ympäri vuoden. Valitse Novitek ja luo unelmiesi ulkoporeallas.

Novitek-ulkoporealtaat on eristetty huippulaatuisilla PIR-materiaaleilla, jotka kestävät pohjoisen vaihtelevat sääolosuhteet ja takaavat tehokkaan lämmöneristyksen sekä alhaiset energiakustannukset. PIR-eriste on vettymätön, palamaton ja homehtumaton, mikä lisää altaiden kestävyyttä ja turvallisuutta. Eristys kattaa altaan kaikki osat: kannen, sivut ja pohjan, varmistaen, että kaikki altaan komponentit pysyvät lämpimässä ja tehokkaassa toimintakunnossa. Tämä vähentää energiankulutusta ja pienentää altaan käyttökustannuksia, tehden Novitek-ulkoporealtaista ekologisen ja energiatehokkaan valinnan.

Jokaisen ulkoporeallasmallimme mukana tulee 12/10 cm paksuinen säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden ja vähentää sähkönkulutusta. Kansi estää lämmön karkaamisen altaasta ja pitää veden puhtaampana, parantaen altaan suorituskykyä ja käyttöikää. Lisävarusteena saatavana oleva tyylikäs musta SmartCover-eristekansi on täydellinen valinta niille, jotka haluavat varmistaa altaansa energiatehokkuuden ja pitkäikäisyyden. SmartCover minimoi lämmönhäviön laadukkaan eristeensä ansiosta, ja sen suljettu solurakenne tekee kannesta täysin kosteuden- ja vedenpitävän. Tämä vettymätön rakenne säilyttää eristysarvonsa muuttumattomana, pitäen kannen hygieenisenä ja homevapaana. SmartCover kestää erinomaisesti lumikuormaa ja sään vaihteluita, mukaan lukien kuumuuden, kylmyyden, lumen, jään ja UV-säteilyn. 

 

Novitek-ulkoporealtaat on suunniteltu käyttäjäystävällisyys ja helppo huollettavuus mielessä, jotta voit nauttia kylpyhetkistäsi ilman ylimääräistä vaivaa. Kaikki elektroniikka on asennettu omille pedeilleen, mikä tekee niiden vaihtamisesta ja huoltamisesta nopeaa ja vaivatonta. Tämä innovatiivinen ratkaisu varmistaa, että altaasi toimii aina luotettavasti ja tehokkaasti.

Eristeet on kiinnitetty ulkoverhoukseen, mikä mahdollistaa altaan sisäosiin helpon pääsyn. Tämä tarkoittaa, että kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet voidaan suorittaa nopeasti ja tehokkaasti ilman turhaa purkamista tai hankaluuksia. Näin altaasi pysyy aina moitteettomassa kunnossa, ja sinä voit keskittyä rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Novitekin kattava huoltoverkosto palvelee ympäri Suomen, joten apu on aina lähelläsi. Ammattitaitoiset huoltotiimimme varmistavat, että altaasi saa parasta mahdollista huoltoa ja ylläpitoa, olitpa missä tahansa Suomessa. Voit luottaa siihen, että altaasi huolto on aina käden ulottuvilla, nopeasti ja vaivattomasti.

Valitse Novitek-ulkoporeallas ja nauti huolettomasta kylpykokemuksesta – tiedät, että altaasi huolto on helppoa ja apu on aina saatavilla.

Kuitusuodatin poistaa vedestä tehokkaasti roskat ja ihosta irronneet epäpuhtaudet, pitäen veden kirkkaana ja puhtaana. Otsonointi puolestaan tuhoaa bakteerit ja leväitiöt, mikä kirkastaa ja raikastaa veden tehokkaasti ja ekologisesti. Yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa nämä järjestelmät takaavat, että kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana ja houkuttelevana. Tehokas veden puhdistus vähentää myös kemikaalien käytön tarvetta, mikä tekee kylpyhetkistä terveellisempiä ja ympäristöystävällisempiä. Puhdas ja raikas vesi tekee kylpyhetkistä rentouttavampia ja miellyttävämpiä, ja tehokkaan puhdistuksen ansiosta vesi tarvitsee vaihtaa vain 2-3 kertaa vuodessa.

Premium-varustetason altaissa on vakiona UV-puhdistus, joka tarjoaa ylimääräisen kerroksen turvallisuutta ja puhtautta tuhoamalla jopa 99% haitallisista mikrobeista. Tämä huipputeknologia on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös Comfort-varustetason altaisiin. UV-puhdistus varmistaa, että vesi on jatkuvasti hygieenistä ja terveellistä, antaen sinulle mielenrauhaa ja tehden kylpyhetkistä entistäkin nautinnollisempia.

Valitsemalla Novitek-ulkoporealtaan, voit luottaa siihen, että veden puhtaus ja laatu ovat aina huippuluokkaa. Puhdistusjärjestelmämme yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa tarjoavat sinulle ja perheellesi parhaan mahdollisen kylpykokemuksen kristallinkirkkaassa vedessä.

Muotoilu, värit ja ominaisudeet valintasi mukaan

Novitek-ulkoporealtaat ovat täysin räätälöitävissä, joten voit valita muotoilun, värit ja ominaisuudet juuri omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Novitek-ulkoporealtaat tehdään tilauksesta, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin laajasta mallistostamme. Olipa toiveenasi kompakti kaupunkipiha tai tilava maaseudun keidas, meiltä löydät täydellisen altaan. 

Sisävärit

Akryyli tarjoaa kiiltävän ja esteettisesti miellyttävän pinnan, joka säilyttää ulkonäkönsä pitkään. Materiaalin sileä pinta on helppo puhdistaa ja huoltaa. Se kestää hyvin kemikaaleja ja säilyttää kiiltonsa pitkään, mikä vähentää altaan puhdistukseen ja ylläpitoon kuluvaa aikaa.

Valitse altaasi sisäpuolen akryylin väri laajasta valikoimastamme Comfort– ja Premium-varustelutasoissa. Novitek-ulkoporealtaiden värivaihtoehdot tarjoavat tyylikkäitä ja moderneja sävyjä, jotka luovat juuri haluamasi tunnelman. 

VALKOINEN

HELMIÄISVALKOINEN

vaalea marmori

tumma marmori

musta

mattamusta

Ulkoverhous

Voit myös valita eri ulkoverhousmateriaaleista ja väreistä, varmistaen täydellisen ulkonäön altaallesi. Novitek-ulkoporealtaat ovat saatavilla kolmella eri materiaalilla: vinyyli, komposiitti ja alumiinikomposiittilevy. Jokaisesta materiaalista löytyy useita eri värejä, joten voit valita juuri pihasi tyyliin ja tunnelmaan sopivan vaihtoehdon. Kaikki nämä materiaalit tarjoavat erinomaisen säänkestävyyden, helppohoitoisuuden, lujuuden ja vähäisen huollontarpeen, varmistaen pitkäikäisyyden vaativimmissakin olosuhteissa. Eri materiaalien ja värien ansiosta altaamme voidaan helposti sovittaa monenlaisiin ympäristöihin ja tyyleihin, tehden pihastasi entistä kauniimman ja yhtenäisemmän.

VINYYLI

Vinyyliulkoverhous on valmistettu veneteollisuuteen kehitetystä vinyylistä, joka tarjoaa erinomaisen säänkestävyyden, UV-suojan, helppohoitoisuuden ja lian hylkivyyden. Tämä materiaali on saatavilla viiden vakiovärin lisäksi yli sadassa eri kuosissa ja värissä, joten voit helposti löytää terassiisi sopivan kokonaisuuden. Vinyyliulkoverhous on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat monipuolisuutta ja helppoa ylläpitoa.

VALKOINEN

HARMAA

TAUPE

MOCCA

MUSTA

KOMPOSIITTI

Tikkuuntumattoman UPM ProFI komposiitin luja ydin tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden ja vähäistä huoltoa vaativa ulkokuori takaa parhaan mahdollisen suojan naarmuja ja tahroja vastaan. Tämä materiaali on ihanteellinen valinta, jos haluat kestävyydeltään ja ulkonäöltään ensiluokkaisen ulkoverhouksen, joka säilyy kauniina vähällä vaivalla.

harmaa

musta

ALUMIINIKOMPOSIITTI

Kolmikerroksinen alumiinikomposiittilevy on suunniteltu kestämään vaativimmissakin olosuhteissa. Tämä pitkäikäinen materiaali tarjoaa erinomaisen suojan ja kaunis pinta on UV-suojattu, mikä takaa, että huoltovapaa ulkoverhous pysyy kauniina vielä vuosienkin päästä. Tämä materiaali on loistava valinta, jos etsit kestävyyttä ja tyylikästä ulkonäköä yhdistävää verhousta.

VALKOINEN

PÄHKINÄ

musta

Varustelu

Varustelutasosta riippumatta, jokainen Novitek-ulkoporeallas sisältää korkealaatuiset perusominaisuudet, jotka varmistavat käyttömukavuuden, helpon huollettavuuden ja pitkäikäisyyden. Novitek-altaat on aina suunniteltu tuomaan nautintoa ja tarjoamaan pitkäikäisiä ratkaisuja, jotka takaavat energiatehokkuuden ja puhtaan veden.

BASIC

Perusvarustelu sisältää kaksinopeuspumpun, jossa hitaampi nopeus hoitaa suodatuksen, sekä perusnäytön. Basic-varustelutason altaat ovat aina valkoisia sisältä ja harmaita ulkoa, ja niihin on saatavilla vain rajoitetusti lisävarusteita.

COMFORT

Comfort-tason altaissa on basiciin verrattuna tehokkaammat hierontapumput ja erillinen hiljainen, energiatehokas suodatinpumppu. Tähän varustelutasoon on saatavilla kaikki värivaihtoehdot sekä laajempi valikoima lisävarusteita.

PREMIUM

Premium-tason altaissa on kaikki comfort-tason ominaisuudet ja lisäksi helppokäyttöinen kosketusnäyttö, uv-puhdistus ja erilliset painonapit porepumppujen käynnistämiseen. Tämä varustelutaso tarjoaa kaikki mahdolliset lisävarusteet, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat parasta.

BASIC COMFORT PREMIUM
Tehokkaammat hierontapumput
Erillinen suodatinpumppu
Kosketusnäyttö
UV-puhdistus
Painonapit porepumpuille

Lisävarusteet

Laajasta valikoimastamme löydät lisävarusteita, jotka lisäävät mukavuutta, tunnelmaa ja käyttömukavuutta. Olipa tarpeesi sitten rentouttava hieronta, tunnelmallinen valaistus tai kätevä älyohjaus, lisävarusteemme takaavat, että voit nauttia täydellisestä kylpyhetkestä juuri omalla tavallasi.

Upotuspanelointi

Upotuspanelointi tekee ulkoporealtaasi asennuksesta vaivatonta ja tyylikästä. Upotuspaneloinnin ansiosta allas voidaan upottaa terassiin ilman erillisiä huoltoluukkuja, mikä luo yhtenäisen ja houkuttelevan ilmeen. Paneelit tarjoavat helpon pääsyn altaan kaikkiin osiin, mikä yksinkertaistaa huoltoa ja ylläpitoa. Upotussyvyys voi olla maksimissaan 40 cm altaan pohjasta terassin yläpintaan, joten voit nauttia täydellisesti integroidusta ja helppokäyttöisestä ulkoporealtaasta, joka sopii saumattomasti pihaasi.

Saatavilla: BASIC, COMFORT, PREMIUM

Lisälämmitin

Erillinen 3 kW lisälämmitin on täydellinen lisävaruste ulkoporealtaaseesi, sillä se lämmittää veden nopeammin asetettuun lämpötilaan ja ylläpitää sen vakaasti, jopa kovimmilla pakkasilla ja tuulisimmissa olosuhteissa. Lisälämmittimen avulla voit nauttia lämpimästä vedestä ympäri vuoden, ilman keskeytyksiä tai huolta veden jäähtymisestä. Huomioithan, että 3 kW lisälämmitin vaatii oman 1 x 16A syötön.

Saatavilla: BASIC, COMFORT, PREMIUM

SMARTCOVER eristekansi

Tyylikäs musta SmartCover-ulkoporealtaan eristekansi on täydellinen valinta niille, jotka haluavat varmistaa altaansa energiatehokkuuden ja eristekannen pitkäikäisyyden. SmartCover minimoi lämmönhäviön laadukkaan eristeensä ansiosta, jonka suljettu solurakenne tekee siitä täysin kosteuden- ja vedenpitävän. SmartCover säilyttää eristysarvonsa muuttumattomana, pysyen hygieenisenä ja homevapaana. Kannen eristeen erinomainen puristuslujuus takaa kestävyyden, vaikka päälle kertyisi lumikuormaa. Säänkestävät materiaalit selviät niin kuumasta, kylmästä, lumesta, jäästä kuin UV-säteilystäkin. Kannet on valmistettu huolella mittojen mukaan yhteensopivaksi kaikkien Novitek-malliston ulkoporealtaiden kanssa.

Saatavilla: BASIC, COMFORT, PREMIUM

CONTROL MY SPA -etäohjaus

ControlMySpa on edistynyt etäohjausjärjestelmä, joka tuo ulkoporealtaasi hallinnan kätesi ulottuville. Tämä järjestelmä mahdollistaa altaasi ohjauksen etänä mobiililaitteella, jolloin voit säätää altaasi lämpötilaa, vaihtaa Ready/Rest-tilan, asettaa High/Low-tilan, hallita porepumppuja, muokata suodatusjaksoja, päivittää kellonaikaa ja lukita näytön. Etäohjauksen ansiosta voit hallita kaikkia ulkoporealtaasi toimintoja mistä tahansa.

Saatavilla: BASIC, COMFORT, PREMIUM

zavepower pörssisähköohjaus

Zavepower on suunniteltu erityisesti ulkoporealtaiden energiankulutuksen optimointiin, tarjoten huomattavia säästöjä sähkökustannuksissa. Tämä älykäs järjestelmä yhdistää altaasi pörssisähköön, seuraten sähkömarkkinoiden hintavaihteluita reaaliajassa ja säätäen altaan energiankulutusta automaattisesti edullisimpien sähkötuntien mukaan. Kun pörssisähkön hinta vaihtelee suuresti vuorokauden aikana, ZavePower varmistaa, että altaasi käyttää sähköä pääasiassa silloin, kun hinta on alhaisimmillaan.

Saatavilla: BASIC, COMFORT, PREMIUM

UV-puhdistus

UV tuhoaa 99% haitallisista viruksista, bakteereista ja taudinaiheuttajista ilman, että veteen lisätään mitään haitallisia kemikaaleja tai kaasuja. Tämä tehokas ja ympäristöystävällinen teknologia pitää allasveden kristallinkirkkaana ja turvallisena, vähentäen kemikaalien tarvetta ja tarjoten sinulle ja perheellesi puhtaamman ja terveellisemmän kylpykokemuksen. UV-puhdistusjärjestelmä on myös helppokäyttöinen ja vaatii vähän ylläpitoa, joten voit keskittyä rentoutumiseen ilman huolta veden laadusta.

Saatavilla: COMFORT Vakiona: PREMIUM

LÄMPÖYHTEET

Erilliset 50mm lämpöyhteet mahdollistavat ulkoisen lämmönlähteen, kuten ilmalämpöpumpun tai maalämmön, liittämisen altaaseen. Tämä lisävaruste tuo merkittäviä etuja, kuten energiatehokkuutta ja säästöjä, samalla parantaen altaasi suorituskykyä ja ympäristöystävällisyyttä. Ulkoisen lämmönlähteen käyttö tarjoaa tasaisen ja miellyttävän vedenlämpötilan ympäri vuoden. Huomioithan, että kaikki altaan ulkopuolinen asennus on asiakkaan vastuulla.

Saatavilla: COMFORT, PREMIUM

LED-valaistut suuttimet

LED-valaistut suuttimet tuovat näyttävää ja tunnelmallista valaistusta ulkoporealtaaseesi. LED-valaistus suuttimissa lisää kylpyhetkien tunnelmallisuutta ja luo upean visuaalisen vaikutuksen veden alla. Valon heijastukset allasvedessä luovat ainutlaatuisen ja rentouttavan ilmapiirin, joka tekee kylpyhetkistä entistäkin nautinnollisempia. Valaistus lisää kokonaisvaltaista rentoutumista ja hyvinvointia. LED-valaistut suuttimet tekevät jokaisesta kylpykerrasta erityisen ja tarjoavat täydellisen tavan rentoutua kiireisen päivän jälkeen.

Saatavilla: PREMIUM

Reunavalaistus

Reunavalaistus luo upean tunnelman jo altaaseen mentäessä, valaisten ympäristöä tyylikkäästi ja kutsuvasti. Reunavalaistus ei ainoastaan lisää altaan visuaalista vetovoimaa, vaan myös parantaa koko terassin tai pihan ilmettä. Valojen pehmeä hehku korostaa altaan muotoja ja luo lämminhenkisen, rentouttavan ilmapiirin, joka houkuttelee viettämään aikaa ulkona iltojen pimetessä. Tämä tekee pihastasi tai terassistasi täydellisen paikan viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Saatavilla: PREMIUM

speaker-svgrepo-com-3

äänentoisto

Novitek-ulkoporealtaisiin asennetut tasosäteilevät värinäkaiuttimet muuntavat koko altaan rakenteet ja veden yhdeksi suureksi kaiuttimeksi, tuottaen laadukkaan äänen resonanssin avulla. Bluetooth-yhteydellä toimiva äänentoistojärjestelmä sisältää audiovahvistimen, kaksi 20W/8 ohmin värinäkaiutinta ja 50W/4 ohmin subwooferin, ja musiikkia voi ohjata suoraan altaan näytöstä. Tämä järjestelmä luo rentouttavan tunnelman, jossa voit nauttia suosikkimusiikistasi ja -podcasteistasi, tehden altaasta todellisen rentoutumisen keitaan.

Saatavilla: PREMIUM

microsilk

Vedessä on voimaa ja kauneutta, ja Balboa MicroSilk tarjoaa ainutlaatuisen kylpykokemuksen hyödyntämällä näitä ominaisuuksia. Tämä patentoitu hydroterapiamuoto tuottaa miljardeja happea sisältäviä mikrokuplia, jotka puhdistavat ja ravitsevat ihoa syvältä, tehden siitä nuorekkaamman ja terveemmän näköisen. MicroSilk-järjestelmä lisää veden happipitoisuutta, mikä energisoi ihosoluja, parantaa verenkiertoa ja stimuloi immuunijärjestelmää. Se myös edistää kollageenin tuotantoa, tappaa bakteereja ja auttaa lievittämään iho-ongelmia. Erityistä MicroSilkissä on sen kyky kosteuttaa ihoa syvältä, jättäen sen pehmeämmäksi ja kimmoisammaksi. Lisäksi järjestelmä toimii täysin ilman kemikaaleja, tarjoten luonnollisen ja turvallisen tavan parantaa ihon ja kehon terveyttä.

Saatavilla: PREMIUM

Mallisto

Löydä täydellinen Novitek-ulkoporeallas kaikkiin tarpeisiin

Novitek-ulkoporealtaat tarjoavat monipuoliset kokovaihtoehdot erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin. Valikoimastamme löydät altaat ilman makuupaikkoja, yhdellä makuupaikalla tai kahdella makuupaikalla. Olipa tarpeesi sitten kompakti allas pienelle pihalle tai tilava allas rentouttaviin hetkiin koko perheelle, Novitek-ulkoporealtaista löydät täydellisen vaihtoehdon. Nauti juuri sinulle sopivasta kylpykokemuksesta ja luo oma rentoutumisen keitaasi.