SoMe –

Category Tag

Halti Premium

Mikäli kaipaat ulkoporealtaaseesi enemmän näyttävyyttä ja käytännöllisiä lisäominaisuuksia on Premium-varusteltu allas loistava valinta. Halti on ehdottomasti yksi suosituimmista allasmalleistamme. Select-malliston suurin allas tarjoaa hulppeat puitteet yhteensä jopa seitsemälle kylpijälle. Tilavassa Haltissa on erinomainen jalkatila, jolloin kylvyistä voidaan nauttia isollakin porukalla seurustellen.

0,00 

Koko: 230 x 230 cm

Henkilömäärä: 7

Sisävärit

Ulkovärit

Vakiovarusteet

Edistyk­sellinen kosketus­näyttö
Tehok­kaammat hieronta­pumput
Erillinen suodatin­pumppu
LED-valaistut suuttimet

Lisävarusteet

Lisälämmitin
MicroSilk®
UV-puhdistus
Status Pro
Suojapeite
ControlMySpa™
2-nopeus pumput
Upotus­panelointi

Novitek-ulkoporealtaan

Ominaisuudet

Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja.

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi kemikaaleja.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia Finnfoam-eristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Jokaisen ulkoporeallas mallimme mukana tulee 12cm paksuinen säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden.

Vuoden 2022 alusta olemme siirtäneet kansien valmistusta myös kotimaiselle valmistajalle VA-Varuste Oy:lle.

Kaikissa ulkoporealtaissamme on kestävä ja pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

Jokaisessa Novitek-ulkoporealtaassa on vesirajan kohdalla tunnelmallinen LED-valaistus. Monivärisestä LED-valaistuksesta voit valita mieleisen värin vain nappia painamalla.

Lisäksi Select ja Exclusive -malliston altaisiin on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös LED-valaistut suuttimet. Suutinvalaistus lisää porekylvyn tunnelmaa ja rentouttavaa vaikutusta entisestään.

Käytämme Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaistamme löytyy mm. alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan porepumppuja, suuttimia ja ohjauskeskuksia.

Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi puolestaan tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti.

Nämä yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa takaavat, että kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

Kestävä ABS-muovinen pohja-allas on suunniteltu suojaamaan ulkoporealtaan pohjaeristystä ja koneistoa. Kaikissa Novitek-ulkoporealtaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä.

Altaan turvallista siirtämistä varten pohja-altaaseen on suunniteltu lisäksi kuormaliinaurat.

Ulkoporealtaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin.

Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

Selkeä ja tilava

Kolmen tavallisen istuimen lisäksi altaassa on neljä kapteeninpenkkiä, jotka hierovat koko kehoa keinuttaen kylpijän ajatukset aavojen merten tuolle puolen.

Hierontaa unohtamatta

Altaan erikokoisten suuttimien monipuoliset hieronnat eivät jätä kylmäksi vaativaakaan käyttäjää.


Hierontatehon säätö

Ilmasäätimien avulla kylpijät voivat näppärästi säätää hierontatehon itselleen mieluisaksi.


LED-valaistut suuttimet

Veden alla olevat LED-valaistut suuttimet kruunaavat täydellisen kylpyhetken antaen upean heijastuksen veteen.

Tekniset tiedot

KOKO

230 x 230 cm

KORKEUS

102 cm

HENKILÖMÄÄRÄ

7

ISTUMAPAIKKOJA

7

MAKUUPAIKKOJA

-

HIERONTASUUTTIMIA

50 kpl

HIERONTAPUMPUT

3 x 1,5 kW

SUODATINPUMPPU

0,2 kW

LÄMMITIN

3 kW

VESITILAVUUS

1700 l

TYHJÄPAINO

380 kg

SÄHKÖLIITÄNTÄ

3 x 16A (400V)

Hanki Novitek-ulkoporeallas

Etsi lähin jälleenmyyjä