SoMe –

Ulkoporeallas-mallisto

Novitek L

Novitek L -malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen.

Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Loading...
Novitek Halti ulkoporeallas

Halti on ehdottomasti yksi suosituimmista allasmalleistamme, joka tarjoaa hulppeat puitteet yhteensä jopa seitsemälle kylpijälle. Tilavassa Haltissa on erinomainen jalkatila, jolloin kylvyistä voidaan nauttia isollakin porukalla seurustellen. L malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Kiilo ulkoporeallas

Kiilo ulkoporealtaan neljä toisistaan erilaista kulmapaikkaa hierovat jokaista kylpijää juuri oikeista kohdista. Novitek L -malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Levi ulkoporeallas

Tilava Levi-ulkoporeallas kylvettää kerrallaan jopa seitsemän nautiskelijaa. Leveä viiden hengen kulmasohva tarjoaa valinnan vapautta, jollaista ei löydy muista altaista. Novitek L -malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Malla ulkoporeallas

Malla-ulkoporealtaan tilava makuupaikka sekä viisi istumapaikkaa takaavat loistavat hieronnat. Novitek L -malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Saana ulkoporeallas

Saana-ulkoporeallas on löhöilijän monipuolinen unelma! Ulkoporealtaan ylpeys on tilavan penkkinurkkauksen lisäksi kaksi ergonomisesti muotoiltua makuupaikkaa. Makuupaikoilla saat rentoutua täydellisessä asennossa tehokkaista hieronnoista nautiskellen. Novitek L -malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Hanki Novitek-ulkoporeallas

Etsi lähin jälleenmyyjä