SoMe –

Ulkoporeallas-mallisto

Novitek M

Monipuolinen mallisto sisältää neljä erilaista muotoilua.

Novitek M -ulkoporealtaita myydään Basic-, Comfort- ja Premium-varustelutasolla. Kattavasta värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi.

Loading...
Novitem Halti M ulkoporeallas

Halti on ehdottomasti yksi suosituimmista allasmalleistamme, joka tarjoaa hulppeat puitteet yhteensä jopa seitsemälle kylpijälle. Tilavassa Haltissa on erinomainen jalkatila, jolloin kylvyistä voidaan nauttia isollakin porukalla seurustellen. Novitek M -ulkoporealtaiden värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Olos ulkoporeallas

Kolmen istumapaikan ja kahden makuupaikan tehokkaat hieronnat rentouttavat kerrallaan viisi kylpijää. Kompaktin altaan monipuolinen muotoilu, sekä runsas suutinten määrä takaavat täydellisen rentoutumisen päästä varpaisiin asti. Novitek M -ulkoporealtaiden värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Pallas ulkoporeallas

Pallas-ulkoporeallas on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat ulkoporealtaalta monipuolisuutta. Tehokkaat hieronnat ja erilaiset istumapaikat takaavat ulkoporealtaassa viihtymisen. Novitek M -ulkoporealtaiden värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Salla ulkoporeallas

Pysähdy hetkeksi ja istahda vaikka koko perheen voimin Salla-ulkoporealtaaseen, jossa on selkeä muotoilu. Novitek M -ulkoporealtaiden värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Hanki Novitek-ulkoporeallas

Etsi lähin jälleenmyyjä