SoMe –

 

Ulkoporeallas-mallisto

Standard

Standard on yksinkertaisen tyylikäs poreallasperhe, jonka altaat sopivat erinomaisesti esimerkiksi ensimmäiseksi ulkoporealtaaksi. Räätälöitävistä Select- ja Exclusive -mallistoistamme poiketen kaikki Standard-altaat myydään aina valmiina paketteina.

Loading...
Novitek Helmi ulkoporeallas

Helmi on nimensä mukaisesti todellinen joka pihan helmi. Kompakti ulkoporeallas sopii erinomaisesti myös pienempään tilaan. Kun haluat nauttia klassisen kauniista muotoilusta laadusta tinkimättä, on Helmi sinun valintasi. Poreissa nauttii mukavasti neljä kylpijää. Saatavana kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Novitek Luosto ulkoporellas

Luosto ulkoporeallas on yksi suosituimmista malleistamme. Kun haluat nauttia lämpimästä vedestä ja kevyestä poreilusta on Luosto allas loistava valinta. Ulkoporealtaan kolmessa istumapaikassa ja kahdessa makuupaikassa yhdistyvät mahdollisuudet täydelliseen rentoutumiseen sekä lennokkaampiinkin vesileikkeihin. Saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Novitek Ropi ulkoporeallas

Ropi rentouttaa enintään kolme kylpijää kerrallaan. Tämän kompaktin ulkoporealtaan tyylikkyydestä ja ergonomiasta ei ole tingitty. Ropi on oiva valinta esimerkiksi pariskunnalle tai kun tilan koko on rajallinen. Kun valitset Ropin, tingit vain koosta, et laadusta. Saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Hanki Novitek-ulkoporeallas

Etsi lähin jälleenmyyjä