SoMe –

Ylläs

Novitek XL -malliston ylpeys on massiivinen Ylläs, joka rentouttaa jopa yhdeksän kylpijää kerrallaan. Suutinten huolellinen sijoittelu takaa nautinnollisen kylpyelämyksen altaan jokaisella paikalla.

Jos haluat ison altaan täydellisellä varustelutasolla – Valitse Premium Ylläs!

0,00 

Koko: 275 x 230 cm

Henkilömäärä: 9

Sisävärit

Silver Sterling

Ulkovärit

Musta
Harmaa

Novitek-ulkopore­altaan

Varustelu

Valitse omien mieltymystesi mukaan Basic-, Comfort- tai Premium-varustelutaso ja täydennä se sopivilla lisävarusteilla.

Kokoa ja näköä

Uudistettu Ylläs on saanut extrana myös tyylikkäät mukitelineet. Hieronnat on helppo käynnistää paikaltaan erillisten ohjausnäppäinten avulla.

Tehokasta hierontaa

Altaassa on huolellisesti suunnitellun suutinasettelun lisäksi kolme hierontapumpua, jotka takaavat tehokkaat hieronnat niin kapteeninpenkeille kuin sohvapaikoillekin.


Kosketusnäyttö

Moderni kosketusnäyttö tekee altaan toimintojen käytön helpoksi.


Hierontatehon säätö

Ilmasäätimien avulla kylpijät voivat näppärästi säätää hierontatehon itselleen mieluisaksi.


Käyttömukavuutta painonapeilla

Porepumppujen painonapit viimeistelevät suuren altaan käyttömukavuuden. Painonappien avulla kylpijä saa käynnistettyä ja sammutettua poreet kätevästi altaassa istuessaan.

Novitek-ulkoporealtaan

Ominaisuudet

Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja.

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi kemikaaleja.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia Finnfoam-eristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Jokaisen ulkoporeallasmallimme mukana tulee 12cm paksuinen säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden. Kansi on valmistettu kotimaisin eristein.

Kaikissa ulkoporealtaissamme on kestävä ja pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

Jokaisessa Novitek-ulkoporealtaassa on vesirajan kohdalla tunnelmallinen LED-valaistus. Monivärisestä LED-valaistuksesta voit valita mieleisen värin vain nappia painamalla.

Lisäksi Select ja Exclusive -malliston altaisiin on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös LED-valaistut suuttimet. Suutinvalaistus lisää porekylvyn tunnelmaa ja rentouttavaa vaikutusta entisestään.

Käytämme Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaistamme löytyy mm. alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan porepumppuja, suuttimia ja ohjauskeskuksia.

Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi puolestaan tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti.

Nämä yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa takaavat, että kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

Kestävä ABS-muovinen pohja-allas on suunniteltu suojaamaan ulkoporealtaan pohjaeristystä ja koneistoa. Kaikissa Novitek-ulkoporealtaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä.

Altaan turvallista siirtämistä varten pohja-altaaseen on suunniteltu lisäksi kuormaliinaurat.

Ulkoporealtaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin.

Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

Tekniset tiedot

KOKO

275 x 230 cm

KORKEUS

102 cm

HENKILÖMÄÄRÄ

9

ISTUMAPAIKKOJA

9

MAKUUPAIKKOJA

-

HIERONTASUUTTIMIA

56 kpl

HIERONTAPUMPUT

3 x 1,5 kW

SUODATINPUMPPU

Erillinen 300 W

LÄMMITIN

3 kW + 3 kW

VESITILAVUUS

2300 l

TYHJÄPAINO

450 kg

SÄHKÖLIITÄNTÄ

3 x 16A (400V) + 1 x 16A (230V)

Ulkoporeallas-mallisto

Novitek XL

Hanki Novitek-ulkoporeallas

Etsi lähin jälleenmyyjä