SoMe –

Ropi Basic

Ropi rentouttaa enintään kolme kylpijää kerrallaan. Tämän kompaktin ulkoporealtaan tyylikkyydestä ja ergonomiasta ei ole tingitty. Ropi on oiva valinta esimerkiksi pariskunnalle tai kun tilan koko on rajallinen. Kun valitset Ropin, tingit vain koosta, et laadusta.

Saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltämme.

0,00 

Koko: 190 x 160 cm

Henkilömäärä: 3

Sisävärit

Ulkovärit

Novitek-ulkopore­altaan

Varustelu

Täydennä Basic-varustelutason ulkoporeallas haluamillasi lisävarusteilla.

Vakiovarusteet

Lisävarusteet

Pienin ulkoporeallas

Ropi ulkoporeallas sopii loistavasti pariskunnalle ja on erinomainen valinta pieneen tilaan.

Tyylikäs ja ergonominen

Kaksi poresuuttimilla varustettua makuupaikkaa ja yksi istumapaikka varmistavat täydellisen rentoutumisen kerta toisensa jälkeen.


Valmis paketti

Ropi-ulkoporealtaan sisäväri on valkoinen ja ulkoverhous kauniin harmaata komposiittipanelointia.

Novitek-ulkoporealtaan

Ominaisuudet

Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja.

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi kemikaaleja.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia Finnfoam-eristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Jokaisen ulkoporeallas mallimme mukana tulee 12cm paksuinen säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden.

Vuoden 2022 alusta olemme siirtäneet kansien valmistusta myös kotimaiselle valmistajalle VA-Varuste Oy:lle.

Kaikissa ulkoporealtaissamme on kestävä ja pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

Jokaisessa Novitek-ulkoporealtaassa on vesirajan kohdalla tunnelmallinen LED-valaistus. Monivärisestä LED-valaistuksesta voit valita mieleisen värin vain nappia painamalla.

Lisäksi Select ja Exclusive -malliston altaisiin on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös LED-valaistut suuttimet. Suutinvalaistus lisää porekylvyn tunnelmaa ja rentouttavaa vaikutusta entisestään.

Käytämme Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaistamme löytyy mm. alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan porepumppuja, suuttimia ja ohjauskeskuksia.

Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi puolestaan tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti.

Nämä yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa takaavat, että kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

Kestävä ABS-muovinen pohja-allas on suunniteltu suojaamaan ulkoporealtaan pohjaeristystä ja koneistoa. Kaikissa Novitek-ulkoporealtaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä.

Altaan turvallista siirtämistä varten pohja-altaaseen on suunniteltu lisäksi kuormaliinaurat.

Ulkoporealtaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin.

Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

Tekniset tiedot

KOKO

160 x 190 cm

KORKEUS

93 cm

HENKILÖMÄÄRÄ

3

ISTUMAPAIKKOJA

1

MAKUUPAIKKOJA

2

HIERONTASUUTTIMIA

25 kpl

HIERONTAPUMPUT

1 x 1,3 kW

SUODATINPUMPPU

Yhdistelmä

LÄMMITIN

3 kW

VESITILAVUUS

900 l

TYHJÄPAINO

220 kg

SÄHKÖLIITÄNTÄ

2 x 16A (230V)

Hanki Novitek-ulkoporeallas

Etsi lähin jälleenmyyjä