SoMe –

Olos

Kolmen istumapaikan ja kahden makuupaikan tehokkaat hieronnat rentouttavat kerrallaan viisi kylpijää. Kompaktin altaan monipuolinen muotoilu, sekä runsas suutinten määrä takaavat täydellisen rentoutumisen päästä varpaisiin asti.

Novitek M -ulkoporealtaiden värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

0,00 

Koko: 210 x 210 cm

Henkilömäärä: 5

Sisävärit

Valkoinen
Pearl Shadow
Silver Sterling
Alba
Espresso

Ulkovärit

Musta
Harmaa

Novitek-ulkopore­altaan

Varustelu

Valitse omien mieltymystesi mukaan Basic-, Comfort- tai Premium-varustelutaso ja täydennä se sopivilla lisävarusteilla.

Hierontaa kaipaavalle

Olos ulkoporeallas on suunniteltu erityisesti hierontaa silmällä pitäen. Ilmasäätimillä voit näppärästi säädellä hierontatehoa. Toisesta makuupaikasta löytyvät täydelliset hieronnat myös jalkapohjille.

Nautiskelua ja lihashuoltoa

Allas soveltuu perinteisen kylpynautiskelun ja rentoutumisen lisäksi myös lihashuoltoon.


Värit valintasi mukaan

Voit valita sisäpinnan ja ulkoverhouksen värin kohteeseesi sopivaksi.


Hierontaa jalkapohjille

Toisesta makuupaikasta löytyvät täydelliset hieronnat myös jalkapohjille.


Hierontatehon säätö

Ilmasäätimien avulla kylpijät voivat näppärästi säätää hierontatehon itselleen mieluisaksi.

Novitek-ulkoporealtaan

Ominaisuudet

Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja.

Kaikkien Novitek-ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis, eikä sinun tarvitse heti ostaa esimerkiksi kemikaaleja.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia Finnfoam-eristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Jokaisen ulkoporeallasmallimme mukana tulee 12cm paksuinen säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden. Kansi on valmistettu kotimaisin eristein.

Kaikissa ulkoporealtaissamme on kestävä ja pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

Jokaisessa Novitek-ulkoporealtaassa on vesirajan kohdalla tunnelmallinen LED-valaistus. Monivärisestä LED-valaistuksesta voit valita mieleisen värin vain nappia painamalla.

Lisäksi Select ja Exclusive -malliston altaisiin on saatavilla tehdasasenteisena lisävarusteena myös LED-valaistut suuttimet. Suutinvalaistus lisää porekylvyn tunnelmaa ja rentouttavaa vaikutusta entisestään.

Käytämme Novitek-ulkoporealtaiden valmistuksessa vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaistamme löytyy mm. alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan porepumppuja, suuttimia ja ohjauskeskuksia.

Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi puolestaan tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti.

Nämä yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa takaavat, että kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

Kestävä ABS-muovinen pohja-allas on suunniteltu suojaamaan ulkoporealtaan pohjaeristystä ja koneistoa. Kaikissa Novitek-ulkoporealtaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä.

Altaan turvallista siirtämistä varten pohja-altaaseen on suunniteltu lisäksi kuormaliinaurat.

Ulkoporealtaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin.

Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

Tekniset tiedot

KOKO

210 x 210 cm

KORKEUS

96 cm

HENKILÖMÄÄRÄ

5

ISTUMAPAIKKOJA

3

MAKUUPAIKKOJA

2

HIERONTASUUTTIMIA

53 kpl

HIERONTAPUMPUT

2 x 1,3 kW tai 1,5 kW

SUODATINPUMPPU

Yhdistelmä tai erillinen 200 W

LÄMMITIN

3 kW

VESITILAVUUS

1300 l

TYHJÄPAINO

350 kg

SÄHKÖLIITÄNTÄ

3 x 16A (400V)

Hanki Novitek-ulkoporeallas

Etsi lähin jälleenmyyjä