SoMe –

Kaikki mallistot

Novitek- ulkoporealtaat

Novitek-ulkoporealtaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Standard, Select ja Exclusive -mallistoista löydät energiatehokkaat ulkoporealtaat jokaiseen makuun.

Professional-mallistomme on täysin vuokrakäyttöön suunniteltu allasmallisto.

Exclusive

Malliston altaat ovat yhdistelmä perinteistä ulkoporeallasmuotoilua ja puhtaan skandinaavisia linjoja.

Kaikki viisi Exclusive allasta omaa kauniin ulkomuodon lisäksi myös erinomaisen vakiovarustelun.

Loading...
Novitek Kiilo ulkoporeallas

Kiilo ulkoporealtaan neljä toisistaan erilaista kulmapaikkaa hierovat jokaista kylpijää juuri oikeista kohdista.

Novitek Levi ulkoporeallas

Tilava Levi-ulkoporeallas kylvettää kerrallaan jopa seitsemän nautiskelijaa. Leveä viiden hengen kulmasohva tarjoaa valinnan vapautta, jollaista ei löydy muista altaista.

Novitek Malla ulkoporeallas

Malla-ulkoporealtaan tilava makuupaikka sekä viisi istumapaikkaa takaavat loistavat hieronnat.

Novitek Pallas ulkoporeallas

Pallas-ulkoporeallas on täydellinen valinta heille, jotka kaipaavat ulkoporealtaalta monipuolisuutta. Tehokkaat hieronnat ja erilaiset istumapaikat takaavat ulkoporealtaassa viihtymisen.

Novitek Ylläs ulkoporeallas

Ylläs-ulkoporeallas on uudistunut keväälle 2022! Tämä massiivinen allas rentouttaa jopa yhdeksän kylpijää kerrallaan. Suutinten huolellinen sijoittelu takaa nautinnollisen kylpyelämyksen altaan jokaisella paikalla. Ylläksen vierekkäin sijoitetuissa kapteeninpenkeissä voit sekä rentoutua, että seurustella kätevästi samaan aikaan.

Select

Mallistoon kuuluu kolme erinomaisesti varusteltua ulkoallasta, jotka tarjoavat eri istuinvaihtoehdoillaan kunnon kylpyelämyksen jokaiseen makuun.

Tämän malliston ulkoporealtaat noudattavat nimensä mukaisesti klassista ulos asennettavien porealtaiden muotokieltä, ja sopivat hyvin perinteiseen suomalaiseen maisemaan.

Loading...
Novitek Halti ulkoporeallas

Halti on ehdottomasti yksi suosituimmista allasmalleistamme. Select-malliston suurin allas tarjoaa hulppeat puitteet yhteensä jopa seitsemälle kylpijälle. Tilavassa Haltissa on erinomainen jalkatila, jolloin kylvyistä voidaan nauttia isollakin porukalla seurustellen. Mikäli haluat altaaltasi enemmän arjen luksusta, muuntautuu Basic allas lisävarusteiden avulla näppärästi Premium-malliksi.

Mikäli kaipaat ulkoporealtaaseesi enemmän näyttävyyttä ja käytännöllisiä lisäominaisuuksia on Premium-varusteltu allas loistava valinta. Halti on ehdottomasti yksi suosituimmista allasmalleistamme. Select-malliston suurin allas tarjoaa hulppeat puitteet yhteensä jopa seitsemälle kylpijälle. Tilavassa Haltissa on erinomainen jalkatila, jolloin kylvyistä voidaan nauttia isollakin porukalla seurustellen.

Novitek Olos ulkoporeallas

Kolmen istumapaikan ja kahden makuupaikan tehokkaat hieronnat rentouttavat kerrallaan viisi kylpijää. Altaan monipuolinen muotoilu, sekä runsas suutinten määrä takaavat täydellisen rentoutumisen päästä varpaisiin asti. Olos Basic on kompakti, mutta tehokas ulkoporeallas. Mikäli haluat altaaltasi enemmän arjen luksusta, muuntautuu Basic allas lisävarusteiden avulla näppärästi Premium-malliksi.

Mikäli kaipaat ulkoporealtaaseesi enemmän näyttävyyttä ja käytännöllisiä lisäominaisuuksia on Premium-varusteltu allas loistava valinta. Kolmen istumapaikan ja kahden makuupaikan tehokkaat hieronnat rentouttavat kerrallaan viisi kylpijää. Altaan monipuolinen muotoilu, sekä runsas suutinten määrä takaavat täydellisen rentoutumisen päästä varpaisiin asti.

Novitek Salla ulkoporeallas

Pysähdy hetkeksi ja istahda vaikka koko perheen voimin Salla-ulkoporealtaaseen. Suosittu Salla ulkoporeallas on saanut uuden selkeän muotoilun vuodelle 2021. Mikäli haluat altaaltasi enemmän arjen luksusta, muuntautuu Basic-allas lisävarusteiden avulla näppärästi Premium-malliksi.

Novitek Salla Premium

Suosittu Salla ulkoporeallas on saanut uuden selkeän muotoilun vuodelle 2021. Mikäli kaipaat altaaseesi enemmän näyttävyyttä ja käytännöllisiä lisäominaisuuksia on Premium-varusteltu ulkoporeallas loistava valinta.

Standard

Standard on yksinkertaisen tyylikäs poreallasperhe, jonka altaat sopivat erinomaisesti esimerkiksi ensimmäiseksi ulkoporealtaaksi.

Räätälöitävistä Select- ja Exclusive -mallistoistamme poiketen kaikki Standard-altaat myydään aina valmiina paketteina.

Loading...
Novitek Luosto ulkoporellas

Luosto ulkoporeallas on yksi suosituimmista malleistamme. Kun haluat nauttia lämpimästä vedestä ja kevyestä poreilusta on Luosto allas loistava valinta. Ulkoporealtaan kolmessa istumapaikassa ja kahdessa makuupaikassa yhdistyvät mahdollisuudet täydelliseen rentoutumiseen sekä lennokkaampiinkin vesileikkeihin. Saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Novitek Ropi ulkoporeallas

Ropi rentouttaa enintään kolme kylpijää kerrallaan. Tämän kompaktin ulkoporealtaan tyylikkyydestä ja ergonomiasta ei ole tingitty. Ropi on oiva valinta esimerkiksi pariskunnalle tai kun tilan koko on rajallinen. Kun valitset Ropin, tingit vain koosta, et laadusta. Saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Professional

Ulkoporealtaat vuokrakohteisiin

Pro-ulkoporealtaat ovat täysin vuokrakäyttöön suunniteltuja ulkoporealtaita. Näiden ulkoporealtaiden käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin.

Varsinainen käyttöpaneeli on asennettu ulkoporealtaan sisälle, joten voit olla turvallisin mielin että lämpötilat sekä muut asetukset on asennettu juuri niin kuin haluatkin.

Loading...
Novitek Halti Pro

Halti tarjoaa hulppeat puitteet yhteensä jopa seitsemälle kylpijälle. Kolmen tavallisen istuimen lisäksi altaassa on neljä kapteeninpenkkiä, jotka hierovat koko kehoa keinuttaen kylpijän ajatukset aavojen merten tuolle puolen. Ulkoporealtaan käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin. Turvallisuudesta ja laadusta ei tarvitse tinkiä.

Luosto on kompakti ulkoporeallas, joka tarjoaa mukavia kylpyhetkiä viidelle hengelle. Luoston muotoilussa on huomioitu pienetkin perheenjäsenet. Kolmessa erikorkuisessa istumapaikassa ja kahdessa makuupaikassa yhdistyvät mahdollisuudet täydelliseen rentoutumiseen. Pro-malliston Luosto sopii vuokrakohteeseen. Ulkoporealtaan käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin.

Novitek Ylläs Pro

Ylläs Pro ulkoporealtaassa riittää kokoa ja näköä. Tämä massiivinen allas rentouttaa jopa yhdeksän kylpijää kerrallaan. Tilavalle kulmasohvalle mahtuu monta kylpijää ja kapteeninpenkeillä hieronnasta pääsee nauttimaan myös rennommassa asennossa. Ulkoporealtaan käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin. Ylläs Pro sopii loistavasti vuokrakohteisiin joissa halutaan nauttia kylvystä myös isommalla porukalla.