SoMe –

Kaikki mallistot

Novitek- ulkoporealtaat

Novitek-ulkoporealtaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. XS, S, M, L ja XL -mallistoista löydät energiatehokkaat ulkoporealtaat jokaiseen makuun.

Professional-mallistomme on täysin vuokrakäyttöön suunniteltu allasmallisto.

Novitek XS / S

XS 160 x 190 cm
S 190 x 190 cm

Täydellinen mallisto pieniin tiloihin.

Novitekin pienimmät ulkoporealtaat on saatavilla Basic- ja Comfort varustelutasolla. Comfort tarjoaa energiatehokkaan suodatuspumpun lisäksi vapauden valita myös akryylin värin tummana tai vaaleana.

Loading...
Novitek Ropi ulkoporeallas

Ropi rentouttaa enintään kolme kylpijää kerrallaan. Tämän kompaktin ulkoporealtaan tyylikkyydestä ja ergonomiasta ei ole tingitty. Ropi on oiva valinta esimerkiksi pariskunnalle tai kun tilan koko on rajallinen. Kun valitset Ropin, tingit vain koosta, et laadusta. Saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Novitek Ropi ulkoporeallas

Ropi rentouttaa enintään kolme kylpijää kerrallaan. Tämän kompaktin ulkoporealtaan tyylikkyydestä ja ergonomiasta ei ole tingitty. Ropi on oiva valinta esimerkiksi pariskunnalle tai kun tilan koko on rajallinen. Kun valitset Ropin, tingit vain koosta, et laadusta. Saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Novitek Luosto ulkoporellas

Luosto ulkoporeallas on yksi suosituimmista malleistamme. Kun haluat nauttia lämpimästä vedestä ja kevyestä poreilusta on Luosto allas loistava valinta. Ulkoporealtaan kolmessa istumapaikassa ja kahdessa makuupaikassa yhdistyvät mahdollisuudet täydelliseen rentoutumiseen sekä lennokkaampiinkin vesileikkeihin. Saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Novitek Luosto ulkoporellas

Luosto ulkoporeallas on yksi suosituimmista malleistamme. Kun haluat nauttia lämpimästä vedestä ja kevyestä poreilusta on Luosto-allas loistava valinta. Ulkoporealtaan kolmessa istumapaikassa ja kahdessa makuupaikassa yhdistyvät mahdollisuudet täydelliseen rentoutumiseen sekä lennokkaampiinkin vesileikkeihin. Saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltämme.

Novitek M

210 x 210 cm

Monipuolinen mallisto sisältää neljä erilaista muotoilua.

Novitek M -ulkoporealtaita myydään Basic-, Comfort- ja Premium-varustelutasolla. Kattavasta värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi.

Loading...
Novitem Halti M ulkoporeallas

Halti on ehdottomasti yksi suosituimmista allasmalleistamme, joka tarjoaa hulppeat puitteet yhteensä jopa seitsemälle kylpijälle. Tilavassa Haltissa on erinomainen jalkatila, jolloin kylvyistä voidaan nauttia isollakin porukalla seurustellen. Novitek M -ulkoporealtaiden värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Olos ulkoporeallas

Kolmen istumapaikan ja kahden makuupaikan tehokkaat hieronnat rentouttavat kerrallaan viisi kylpijää. Kompaktin altaan monipuolinen muotoilu, sekä runsas suutinten määrä takaavat täydellisen rentoutumisen päästä varpaisiin asti. Novitek M -ulkoporealtaiden värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Pallas ulkoporeallas

Pallas-ulkoporeallas on täydellinen valinta sinulle, joka kaipaat ulkoporealtaalta monipuolisuutta. Tehokkaat hieronnat ja erilaiset istumapaikat takaavat ulkoporealtaassa viihtymisen. Novitek M -ulkoporealtaiden värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Salla ulkoporeallas

Pysähdy hetkeksi ja istahda vaikka koko perheen voimin Salla-ulkoporealtaaseen, jossa on selkeä muotoilu. Novitek M -ulkoporealtaiden värivalikoimasta löydät myös varmasti mieluisan väriyhdistelmän altaallesi. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek L

230 x 230 cm

L-malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen.

Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Loading...
Novitek Halti ulkoporeallas

Halti on ehdottomasti yksi suosituimmista allasmalleistamme, joka tarjoaa hulppeat puitteet yhteensä jopa seitsemälle kylpijälle. Tilavassa Haltissa on erinomainen jalkatila, jolloin kylvyistä voidaan nauttia isollakin porukalla seurustellen. L malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Kiilo ulkoporeallas

Kiilo ulkoporealtaan neljä toisistaan erilaista kulmapaikkaa hierovat jokaista kylpijää juuri oikeista kohdista. Novitek L -malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Levi ulkoporeallas

Tilava Levi-ulkoporeallas kylvettää kerrallaan jopa seitsemän nautiskelijaa. Leveä viiden hengen kulmasohva tarjoaa valinnan vapautta, jollaista ei löydy muista altaista. Novitek L -malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Malla ulkoporeallas

Malla-ulkoporealtaan tilava makuupaikka sekä viisi istumapaikkaa takaavat loistavat hieronnat. Novitek L -malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek Saana ulkoporeallas

Saana-ulkoporeallas on löhöilijän monipuolinen unelma! Ulkoporealtaan ylpeys on tilavan penkkinurkkauksen lisäksi kaksi ergonomisesti muotoiltua makuupaikkaa. Makuupaikoilla saat rentoutua täydellisessä asennossa tehokkaista hieronnoista nautiskellen. Novitek L -malliston ulkoporealtaat tarjoavat tilavan ja rentouttavan kokemuksen. Altaat sopivat erityisen hyvin myös pitkille ihmisille erinomaisen istuinsyvyyden ansiosta. Valitse suosikki varustelutasosi ja hyppää poreisiin!

Novitek XL

230 x 275 cm

XL-malliston ylpeys on massiivinen Ylläs.

Ylläs rentouttaa jopa yhdeksän kylpijää kerrallaan. Suutinten huolellinen sijoittelu takaa nautinnollisen kylpyelämyksen altaan jokaisella paikalla.

Loading...
Novitek Ylläs ulkoporeallas

Novitek XL -malliston ylpeys on massiivinen Ylläs, joka rentouttaa jopa yhdeksän kylpijää kerrallaan. Suutinten huolellinen sijoittelu takaa nautinnollisen kylpyelämyksen altaan jokaisella paikalla. Jos haluat ison altaan täydellisellä varustelutasolla - Valitse Premium Ylläs!

Novitek Professional

Ulkoporealtaat vuokrakohteisiin

Pro-ulkoporealtaat ovat täysin vuokrakäyttöön suunniteltuja ulkoporealtaita. Näiden ulkoporealtaiden käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin.

Varsinainen käyttöpaneeli on asennettu ulkoporealtaan sisälle, joten voit olla turvallisin mielin että lämpötilat sekä muut asetukset on asennettu juuri niin kuin haluatkin.

Loading...
Novitek Halti Pro

Halti tarjoaa hulppeat puitteet yhteensä jopa seitsemälle kylpijälle. Kolmen tavallisen istuimen lisäksi altaassa on neljä kapteeninpenkkiä, jotka hierovat koko kehoa keinuttaen kylpijän ajatukset aavojen merten tuolle puolen. Ulkoporealtaan käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin. Turvallisuudesta ja laadusta ei tarvitse tinkiä.

Luosto on kompakti ulkoporeallas, joka tarjoaa mukavia kylpyhetkiä viidelle hengelle. Luoston muotoilussa on huomioitu pienetkin perheenjäsenet. Kolmessa erikorkuisessa istumapaikassa ja kahdessa makuupaikassa yhdistyvät mahdollisuudet täydelliseen rentoutumiseen. Pro-malliston Luosto sopii vuokrakohteeseen. Ulkoporealtaan käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin.

Novitek Ylläs Pro

Ylläs Pro ulkoporealtaassa riittää kokoa ja näköä. Tämä massiivinen allas rentouttaa jopa yhdeksän kylpijää kerrallaan. Tilavalle kulmasohvalle mahtuu monta kylpijää ja kapteeninpenkeillä hieronnasta pääsee nauttimaan myös rennommassa asennossa. Ulkoporealtaan käyttö on suunniteltu mahdollisimman helpoksi niin kohteen omistajalle kuin vuokralaisellekin. Ylläs Pro sopii loistavasti vuokrakohteisiin joissa halutaan nauttia kylvystä myös isommalla porukalla.