Search

Asumisen trendit 2024: nämä ilmiöt näkyvät kodeissa nyt

Asumisen trendit 2024: nämä ilmiöt näkyvät kodeissa nyt

Vuonna 2024 asumisen trendit korostavat kodin merkitystä. Ajankohtainen koti on ennen kaikkea omannäköinen ja viihtyisä – turvasatama, joka yhdistyy ympäröivään pihaan ja puutarhaan. Nyt saavat näkyä kodikkuus, kotimaisuus ja klassisuus. Asumisen ajankohtaisimmat ilmiöt yhdistyvät arjeksi, josta ei kaipaa lomaa.

Vuoden kiinnostavimmat ilmiöt tulevat tässä: tällaisia ovat asumisen trendit vuonna 2024. 

Yhteinen aika on arjen luksusta 

asumisen trendit – yhteinen aika on luksusta

On tärkeä elää omien arvojen mukaan ympäristössä, joka lisää onnellisuutta. Trendi-ilmiöksi noussut hiljainen luksus keskittyy hyvinvointiin ja kehottaa kyseenalaistamaan kuluttamista. Ilmiö heijastuu myös asumiseen nostaen esille elämäntyylin, joka tekee tietoisesta kuluttamisesta hyvin muodikasta, lisää ajattoman tyylikkyyden arvoa ja korostaa kestävän kehityksen merkitystä.

Sujuva arki syntyy omien valintojemme kautta. Koti on kokonaisuus, joka ei rajoitu pelkkiin sisätiloihin – kiire kampataankin jatkossa kotipihalla! Ulkona vietetty aika antaa lisäenergiaa ja ulkoporealtaassa kylpeminen rentouttaa kehoa sekä mieltä. Nautinnon neljä vuodenaikaa muistuttavat, että omalla pihalla voi pysähtyä ottamaan kaiken irti yhteisistä hetkistä perheen kanssa ympäri vuoden – todellista arjen luksusta!

Tuo luonto sisälle, vie kodikkuus pihalle

vie luonto sisälle ja tuo sisätilat ulos

Kodin sisätiloissa luonto pyritään tuomaan osaksi arkea. Luonnon elementeistä eritoten puun, veden ja maan koetaan usein lievittävän stressiä ja lisäävän luovuutta arjessa. Tämä on trendi, joka toimii myös käänteisesti. Kodin tyylin halutaan jatkuvan pihassa: rento kodikkuus ei rajoitu seinien sisäpuolelle, vaan viedään ulos saakka. Novitekin ulkoporeallas sulautuu saumattomasti eri ympäristöihin ja täyttää vaativimmankin sisustajan kriteerit, sillä viiden vakiovalikoimasta löytyvän värin lisäksi altaan verhoilu on mahdollista tilata sadoissa eri sävyissä. Uusi vinyyliulkoverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin.

Energiatehokkuus poreilee kaikkien huulilla

Tekniikan on taivuttava muuttuvan maailman mutkiin ja energiatehokkaiden ratkaisuiden merkitys on noussut merkittävästi hyvin lyhyessä ajassa. Novitekin ulkoporealtaiden kulutukseen voi jokainen itse vaikuttaa. Altaat ovat suunniteltu kustannustehokkaaseen ympärivuotiseen käyttöön ja esimerkiksi lämmityksen voi ajoittaa hetkeen, kun sähkön hinta on tietyllä tasolla. Kiinnittämällä huomion oikeanlaisiin altaan asetuksiin voi rentouttavista kylvyistä nauttia huoletta vähän viileämmilläkin ilmoilla. Energiankulutusta säästää myös lämpöä eristävä eristekansi SmartCover, josta voi lukea lisää täältä

Unohda heräteostokset – panosta kotimaiseen laatuun

SmartCover

Koti on meidän jokaisen turvasatama ja sen toimintoihin ollaan valmiita käyttämään enemmän rahaa kuin ennen. Laatuun panostetaan ja ostopäätöksiä ohjaa kestävä kehitys: tuotteiden osalta viimeistelty design koetaan viehättävänä ja ratkaisuja tehdään vuosiksi eteenpäin. Nämä ovat seikkoja, jotka ovat nostaneet ulkoporealtaiden suosiota kotien pihoilla. Pitkä kehitystyö Suomessa sekä edistykselliset ominaisuudet tekevät altaista entistä houkuttelevimpia. Novitekin suomalainen ulkoporeallas tarkoittaa laatua kaikessa tekemisessä: palvelussa, valmistuksessa, tekniikassa ja käytettävissä materiaaleissa. Kotimainen design varmistaa, että allas istuu ympäristöön täydellisesti!

Vinkki! Novitekin Tehtaanmyymälässä sekä Vantaan myymälässä pääset tutustumaan uusimpiin poreammeratkaisuihin sekä koekylpemään altaita.

Novitek Tehtaanmyymälä
Tehdaskatu 7, 24100 Salo
Ma–pe 9–17
La 10–14

Novitek Vantaan myymälä
Tiilenpolttajankuja 1, 01720
Ma–pe 10–18
La 10–15

Uusimmat artikkelit: