Search

Vastuullisuus näkyy kaikessa – Novitek ulkoporeallas on vastuullinen valinta

Vastuullisuus näkyy kaikessa – Novitek ulkoporeallas on vastuullinen valinta

Vastuullinen ulkoporeallas tarkoittaa, että kaikessa toiminnassa annetaan enemmän kuin otetaan. Laaja käsite muuttuu lupauksista teoiksi, kun ympäristö, asiakaskokemukset, tuotekehitys, helppokäyttöisyys, työntekijät ja sidosryhmät todella huomioidaan tekemisessä. Ulkoporealtaiden tarkoituksena on tuoda käyttäjälle maksimaalinen määrä hyvää oloa, hyvällä omallatunnolla. 

Erityisesti vastuullisuus näkyy Novitekin tuotteiden valmistuksessa, materiaalivalinnoissa ja tuotteiden käytössä. 

Suomessa valmistettu vastuullinen ulkoporeallas

Novitekilla arvostamme laatua ja kotimaisuutta. Kaikki Novitekin myymät altaat valmistetaan Salon tehtaalla. Nykyaikainen tuotantolaitos ja tehtaan osaava henkilökunta takaa sen, että jokainen valmistettu ulkoporeallas on tuotettu tarkkaan suunnitellun prosessin mukaisesti, tasalaatuisesti, kunnioittaen korkeita laatuvaatimuksia. Tehtaan sijainti kotimaassa edellyttää noudattamaan tarkkoja kierrätysvaatimuksia ja mahdollistaa nopeat toimitusajat ilman pitkiä rahtimatkoja. Pieni hiilijalanjälki, korkea kierrätysaste sekä tehtaan osaavan henkilökunnan korkea työtyytyväisyys kuvaavat vastuullista tuotantoa meillä. 

Meillä Novitek tehtaanmyymälässä panostetaan asiakaslähtöiseen ja ammattitaitoiseen palveluun – hetkiin, jossa ollaan aidosti läsnä. Tehtaanmyymälässä arki on aina yhtä kylpyjuhlaa, sillä saman katon alle on koottu yhteen kylpykokemus kaikkine sen yksityiskohtineen. Yhdessä palvelevan ja asiantuntevan henkilökunnan kanssa sinun on mahdollisuus löytää itsellesi täydellisesti sopiva, vastuullisesti valmistettu ja laadukas ulkoporeamme meiltä. 

Novitek ulkoporealtaiden pitkäaikaiset materiaalit tulevat läheltä

Novitek ulkoporealtaiden valmistamiseen käytetään aina ensisijaisesti suomalaisia ja eurooppalaisia materiaaleja, jolloin kuljetuksen hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Salon tehtaallamme on investoitu merkittävästi nykyaikaiseen konekantaan, joka osaltaan mahdollistaa kierrätettävien materiaalien monipuolisen käytön. Vastuulliset materiaalivalinnat tarkoittavat keskittymistä komponenttien raaka-aineisiin, valmistukseen, kuljetuksiin, kierrätettävyyteen sekä valmiin ulkoporealtaan pitkäikäisyyden varmistamiseen.

Valmistuksessa käytettävät materiaalit vaikuttavat altaiden ulkonäköön ja ominaisuuksiin: monipuoliset räätälöintimahdollisuudet takaavat sinulle mieleisen altaan. Voit siis luottaa tuotteen pitkäikäisyyteen ja ekologisuuteen.

Valinnanvapaus ja huoletonta käyttöä

Tuotteen käyttöön liittyvässä vastuullisuudessa näkyvät kaikki valmistuksessa tehdyt valinnat, joiden ansiosta altaan käyttö kuluttaa mahdollisimman vähän energiaa, se tarjoaa rentoutusta vuosiksi eteenpäin ja altaan kierrättäminen on vaivatonta käyttöiän päätyttyä. Osana vastuullista toimintaa on pohtia myös mitä tapahtuu, jos altaaseen tulee vika. Novitek ulkoporealtaat ovat suunniteltu niin, että vian korjaaminen on mahdollisimman vaivatonta.

Vastuullista on myydä sitä, mitä kuluttaja arkeensa haluaa ja tarvitsee. Sopivan koon, muotoilun, värit, varustelutason sekä lisävarusteet voi valita omien mieltymysten mukaan. Kaikki Lumispa- ja Novitek-allasmallit ovat suunniteltu niin, että käyttö sekä ylläpito on mahdollisimman helppoa, tarkoituksena tuoda maksimaalinen määrä hyvää oloa käyttäjälle. Novitek ulkoporeallas tekee elämästä nautinnollisempaa! 

Avainlippu kuvaa osaltaan vastuullisia valintoja

Novitek ulkoporealtaille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka on osoitus siitä, että tuotteen kotimaisuusaste on vähintään 50 %. Olemme myös varmistaneet, että kotimaiset komponenttitoimittajat jakavat kanssamme saman käsityksen laadun merkityksestä.

Tule koekylpemään allasmalleja Salon tehtaanmyymälään tai tutustu vaihtoehtoihin verkossa! Novitek on mukana myös Kevätmessuilla 21.–24.3.2024. Tervetuloa mukaan messuille! 

Uusimmat artikkelit: