Search

LUMISPA

Minimalistinen muotoilu. Maksimaaliset ominaisuudet.

Lumispa nostaa kylpemisen kokonaan uudelle tasolle. Tekninen laatu, materiaalivalinnat ja edistykselliset toiminnot tekevät ulkoporealtaasta pitkäikäisen ja tyylikkään seuralaisen.Viimeistelty design varmistaa, että allas istuu ympä­ristöönsä täydellisesti. Hetki ulkoporealtaassa on perheen ja ystävät yhdistävä yhteinen aika. Haluamme tehdä siitä parhaimman mahdollisen, vuosiksi eteenpäin ja ympäri vuoden.

Valkoinen Novitek Lumispa L ulkoporeallas päältä kuvattuna

Ominaisuudet

Altaamme on suunniteltu pohjoisen oloihin – ne kestävät aikaa, säätä ja pitävät omistajaansa hyvänä vuosikymmenet.

Lumispa-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja.

Kaikkien ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis.

Kaikki Novitek-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia Finnfoam-eristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Kaikki Lumispa-ulkoporealtaat on eristetty sekä sivuilta että pohjasta. Valmistuksessa käytämme kotimaisia Finnfoam-eristeitä, jotka takaavat pitkäikäisyyden sekä markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden.

Jokaisen ulkoporeallasmallimme mukana tulee 12cm paksuinen säänkestävä eristekansi, joka pitää veden kylpyvalmiina ympäri vuoden. Kansi on valmistettu kotimaisin eristein.

Kaikissa ulkoporealtaissamme on kestävä ja pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin, ettei konetilaan synny lämpöhukkaa.

Jokaisessa Lumispa-ulkoporealtaassa on tunnelmallinen LED-valaistus vesirajassa, suuttimissa ja ulkoverhouksen kulmissa.  Monivärisestä LED-valaistuksesta voit valita mieleisen värin erikseen jokaiselle alueelle. 

Lumispa-ulkoporealtaiden LED-valaistuksen voi ohjelmoida monella eri tapaa, esimerkiski muuttumaan veden lämpötilan mukaan. 

Lumispa-ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Altaista löytyy mm. alan johtavan valmistajan, amerikkalaisen Balboan porepumppuja, suuttimia ja ohjauskeskuksia. Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on rakennettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

Kuitusuodatusjärjestelmä poistaa vedestä roskat sekä ihosta irronneet epäpuhtaudet. Otsonointi puolestaan tuhoaa vedestä bakteereita ja leväitiöitä, jolloin vesi kirkastuu ja raikastuu tehokkaasti ja ekologisesti. Nämä yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa takaavat, että kylpyvesi pysyy aina säihkyvän puhtaana.

Kestävä ABS-muovinen pohja-allas on suunniteltu suojaamaan ulkoporealtaan pohjaeristystä ja koneistoa. Kaikissa Novitek-ulkoporealtaissa on paksut eristekerrokset, jonka vuoksi altaiden alle ei tarvitse asentaa erillisiä eristelevyjä.

Altaan turvallista siirtämistä varten pohja-altaaseen on suunniteltu lisäksi kuormaliinaurat.

Ulkoporealtaiden ulkopinnoissa käytettävä komposiittipaneeli soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä, on helppo pitää puhtaana ja näyttää yhtä hyvältä vielä vuosien päästä.

Muotoilu + ominaisuudet =

LUMISPA

Muotoilu

Lumispa on suunniteltu tarjoamaan sekä kaunista ulkonäköä että erinomaista käytettävyyttä.

Eristys

Energiatehokkuuden maksimoimiseksi Lumispa-ulkoporealtaan seinät on eristetty 50 mm paksulla polyuretaanilevyllä.

Valaistus

Tunnelmaa luo yli 30 vesiraja-lediä, valaistut suuttimet sekä ulkoverhouksen valaistus. Valistusta pystyy helposti säätämään alueittain.

Hieronta

Uuden sukupolven suunnattavat Lifestream-suuttimet takaavat hemmottelevan hieronnan.

Ulkoverhous

Alumiinikomposiittilevystä valmistettu ulkoverhous viimeistelee ajattoman ja minimalistisen ulkonäön.

Varustelu

Vakiovarusteet

Kosketusnäyttö

2-nopeus pumput

LED-valaistut suuttimet

Reunavalaistus

StatusPro

Erillinen suodatinpumppu

Lisävarusteet