Search

Tarvikepaketti Premium, NOVITEK

800,00 

Varustepaketti Premium on kattava ratkaisuun ulkoporealtaasi käyttöön ja ylläpitoon! Tämä huolella koottu paketti sisältää lähes kaiken, mitä tarvitset varmistaaksesi altaasi optimaalisen toiminnan ja huolettoman käytön. Valitse Varustepaketti Premium ja tee altaasi huoltamisesta helppoa ja tehokasta.

Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • 1 kpl Novitek kansiteline kaasujousilla: Kätevällä kansitelineellä, joka on varustettu kaasujousilla, teet altaan kannen avaamisesta ja sulkemisesta vaivatonta. Tämä teline pidentää kannen käyttöikää ja parantaa käyttömukavuutta.
  • 1 kpl Novitek kannen suojahuppu: Laadukas suojahuppu suojaa altaasi kantta sääolosuhteilta, likaantumiselta ja UV-säteilyltä, pidentäen kannen käyttöikää ja säilyttäen sen ulkonäön.
  • 2 kpl Novitek kuitusuodatin: Nämä tehokkaat kuitusuodattimet varmistavat, että altaasi vesi pysyy puhtaana ja kirkkaana, poistaen epäpuhtaudet ja pidentäen veden käyttöikää.
  • 2 kpl Novitek klooritabletti, 50 kpl: Näillä klooritableteilla pidät altaasi veden hygieenisenä ja puhtaana, suojaten bakteereilta ja tarjoten turvallisen kylpykokemuksen.
  • 1 kpl Novitek suodattimen pesuaine: Tämä pesuaine on suunniteltu suodattimien puhdistukseen, parantaen niiden suorituskykyä ja käyttöikää. Pidä suodattimesi huippukunnossa helposti ja vaivattomasti.
  • 1 kpl Novitek putkistonpuhdistusaine: Tehokas puhdistusaine, joka poistaa epäpuhtaudet ja kertymät altaasi putkistoista, varmistaen veden optimaalisen virtauksen ja estäen tukkeutumiset.
  • 1 kpl Novitek klooritesteri: Kätevä klooritesteri, jonka avulla seuraat altaasi veden klooritasoa tarkasti. Varmista veden kemiallinen tasapaino ja nauti puhtaasta vedestä.
  • 1 kpl Novitek tyhjennyspumppu: Helppokäyttöinen ja tehokas tyhjennyspumppu auttaa sinua nopeasti tyhjentämään altaasi vedestä, erityisen hyödyllinen puhdistuksen ja huollon aikana.

Valitse Varustepaketti Premium ja nauti täydellisestä mielenrauhasta, kun kaikki altaasi tarvitsemat tarvikkeet ovat käden ulottuvilla. Tämä paketti sisältää lähes kaiken, mitä tarvitset ulkoporealtaasi huoltamiseen ja ylläpitoon, varmistaen sen, että altaasi on aina puhdas, hygieeninen ja käyttövalmis.

Toimitusaika: 1-2 päivää tilauksesta