NOVITEK-ULKOPOREALTAAT SALOSTA,VANTAALTA JA VERKOSTA
Search
Close this search box.

ControlMySpa -etäohjausjärjestelmä, BALBOA

390,00 

Balboa ControlMySpa on edistynyt etäohjausjärjestelmä, joka tuo ulkoporealtaasi hallinnan kätesi ulottuville. Tämä järjestelmä mahdollistaa altaasi ohjauksen etänä mobiililaitteella, jolloin voit säätää altaasi lämpötilaa, vaihtaa Ready/Rest-tilan, asettaa High/Low-tilan, hallita porepumppuja, muokata suodatusjaksoja, päivittää kellonaikaa ja lukita näytön. Paketti sisältää altaan yksikön, joka on helppo kytkeä keskukseen pikaliittimen avulla, sekä verkkoliittimellä varustettuun modeemiin kytkettävän sisäyksikön.

Balboa ControlMySpa voidaan jälkiasentaa kaikkiin Novitek-ulkoporealtaisiin, jotka on valmistettu vuoden 2020 jälkeen, sekä kaikkiin ulkoporealtaisiin, joissa on käytetty Balboan BP-keskusta. Sovelluksen avulla voit optimoida altaasi energiankulutuksen ja vastaanottaa hälytyksiä suoraan puhelimeesi, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin mahdollisiin ongelmiin.

Etäohjauksen ansiosta voit hallita kaikkia ulkoporealtaasi toimintoja mistä tahansa. Voit esimerkiksi valmistella altaasi käyttövalmiiksi jo ennen kuin saavut kotiin tai muuttaa asetuksia mukavasti sohvalta käsin. Energiansäästöominaisuudet auttavat optimoimaan altaasi energiankulutuksen, sillä voit säätää suodatusaikoja ja lämpötilaa tarpeen mukaan, esimerkiksi laskea veden lämpötilaa, kun allasta ei käytetä, ja nostaa sen takaisin haluttuun lämpötilaan ennen käyttöä. Sovellus lähettää ilmoituksia ja hälytyksiä suoraan puhelimeesi, jos altaassa ilmenee ongelmia, kuten veden lämpötilan poikkeavuuksia tai laitevikailmoituksia, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin ja estää mahdolliset suuremmat ongelmat.

ControlMySpa:n käyttöliittymä on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja intuitiiviseksi, mikä tekee altaan käytöstä entistä miellyttävämpää ja vaivattomampaa. Voit tallentaa suosikkiasetuksesi ja palauttaa ne yhdellä napautuksella. Asennus on yksinkertaista, ja sovellus tarjoaa selkeät ohjeet käyttöönottoon. Voit seurata altaan tilaa ja huoltotarpeita reaaliajassa, mikä helpottaa altaan ylläpitoa ja huoltoa.

Jos epäilet altaasi soveltuvuutta, lähetä meille kuva altaasi käyttöpaneelista sähköpostilla osoitteeseen mail@novitek.fi, niin autamme mielellämme ja kerromme, saatko etäohjausjärjestelmän käyttöösi. ControlMySpa tarjoaa sinulle täydellisen hallinnan ja mukavuuden, tehden kylpyläkokemuksestasi entistäkin miellyttävämmän ja vaivattomamman.

ASENNUSVIDEO:

951 varastossa

Toimitusaika: 2-4 päivää tilauksesta