NOVITEK-ULKOPOREALTAAT SALOSTA,VANTAALTA JA VERKOSTA
Search
Close this search box.

Kannen kiinnikkeet, 4 kpl

29,90 

Lukittavat kiinnikkeet ulkoporealtaan eristekannessa parantavat sekä altaan turvallisuutta että käyttöikää. Ne varmistavat, että kansi pysyy tukevasti paikallaan, estäen tahattoman aukeamisen ja lisäämällä turvallisuutta erityisesti lapsien ja lemmikkien läsnä ollessa. Tämä vähentää onnettomuusriskiä ja estää vieraita esineitä tai eläimiä pääsemästä altaaseen.

Lukittava kansi auttaa säilyttämään altaan veden lämpötilan ja vähentää energiankulutusta pitämällä lämmön altaassa. Tämä voi merkittävästi pienentää energiakustannuksia pitkällä aikavälillä. Lisäksi kiinnikkeet pitävät kannen paikallaan kovassakin tuulessa ja myrskyissä, suojaten altaan sisäosia ja veden laatua.

Kansi, joka pysyy tiiviisti paikallaan, kestää pidempään. Lukittavat kiinnikkeet estävät kannen liiallisen liikkumisen ja kulumisen, suojaten myös altaan osia pölyltä, lehdiltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Tämä pidentää sekä kannen että altaan käyttöikää ja tekee altaan käytöstä ja ylläpidosta vaivatonta.

Paketin mukana tulevat kannen kiinnikkeet sisältävät kaikki tarvittavat osat yhden kannen neljään kiinnikkeeseen. Tämä sisältää altaan ulkoverhoukseen kiinnitettävän osan sekä kannen hihnassa olevan osan, jotka varmistavat, että kansi pysyy tukevasti ja turvallisesti paikoillaan.

Toimitusaika: 1-4 päivää tilauksesta