Search

Happi / pH testeri

19,95 

Novitek aktiivihappitesteriä käytetään allasveden pH-tasapainon ja aktiivihapen mittaamiseen, ja se on olennainen työkalu ulkoporealtaan veden laadun varmistamisessa. Pakkaus sisältää testipurkin, 20 kappaletta phenol red-tabletteja pH-arvon mittaamiseen, sekä 20 kappaletta DPD-tabletteja aktiivihapen tason mittaamiseen. Testerillä varmistat, että allasvesi pysyy puhtaana, turvallisena ja miellyttävänä käyttäjille.

Käyttöohje on yksinkertainen ja helppo seurata. Ota altaasta vettä testipurkkiin niin, että se täyttyy tarvittavalle tasolle. Aseta sitten phenol red- ja DPD-tabletit testipurkin omiin lohkoihinsa. Tabletit liukenevat veteen ja värjäävät sen, ja testerin kyljessä oleva havainnollinen asteikko näyttää, mitä pH- ja aktiivihappiarvoja eri värit vastaavat. Näin voit nopeasti ja tarkasti tarkistaa allasveden pH-tason ja aktiivihappipitoisuuden, varmistaen optimaalisen vedenlaadun ja turvallisuuden.

Novitek aktiivihappitesteri tarjoaa tarkan ja luotettavan tavan seurata ja ylläpitää ulkoporealtaasi veden tasapainoa. Säännöllinen käyttö varmistaa, että vesi on aina puhdasta ja hyvin hoidettua, mikä pidentää altaan käyttöikää ja parantaa käyttökokemusta.

Toimitusaika: 1-2 päivää tilauksesta