Search

Aktiivihappitabletti, 50 kpl/1 000g

39,95 

Aktiivihappitabletit ovat helposti liukeneva kloorivapaa yhdiste, joka muodostaa vedessä aktiivihappea. Tämä aktiivihappi hapettaa pois epäpuhtaudet, pitäen porealtaasi veden puhtaana ja raikkaana. Happitableteilla ylläpidät happitason sopivana vaivattomasti, tehden porealtaan hoidosta yksinkertaista ja tehokasta.

Kloorauksen vaihto aktiivihappeen ja toisinpäin on mahdollista ilman erityisiä toimenpiteitä, joten voit helposti mukauttaa vedenhoitorutiinisi tarpeidesi mukaan. Purkki sisältää 50 tablettia, jotka takaavat pitkäkestoisen ja luotettavan vedenhoidon.

Käyttöohje on yksinkertainen: lisää yksi happitabletti 1000 litraa vesimäärää kohti kolmen-neljän päivän välein. Todellinen aktiivihapen tarve riippuu kylpytiheydestä, vieraiden aineiden pääsystä altaaseen sekä ympäristö- ja säätekijöistä. Muista käyttää kemikaaliannostelijaa tablettien lisäämiseen altaaseen äläkä heitä niitä suoraan veteen. Säädä aktiivihappipitoisuudeksi 3,0 – 8,0 mg/l ja mittaa arvot aktiivihappitesterillä säännöllisesti.

Valitse aktiivihappitabletit ja nauti kirkkaasta, puhtaasta vedestä ilman kloorin mahdollista hajua tai ärsytystä. Aktiivihappitabletit tekevät ulkoporealtaasi ylläpidosta helppoa ja miellyttävää, tarjoten sinulle ja perheellesi parhaan mahdollisen kylpykokemuksen.

Toimitusaika: 1-2 päivää tilauksesta