Search

Tarvikepaketti Comfort

269,00 

Varustepaketti Comfort on huolella koottu paketti sisältäen kaikki tärkeimmät tuotteet, joita tarvitset altaasi ylläpitoon ja sen optimaalisen toiminnan varmistamiseksi. Valitse Varustepaketti Comfort ja tee altaasi huoltamisesta helppoa ja vaivatonta.

Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • 2 kpl Novitek kuitusuodatin: Nämä laadukkaat kuitusuodattimet takaavat, että altaasi vesi pysyy puhtaana ja kirkkaana. Suodattimet poistavat tehokkaasti epäpuhtaudet ja pidentävät veden käyttöikää.
  • 2 kpl Novitek klooritabletti, 50 kpl: Varmista altaasi veden hygieenisyys näillä tehokkailla klooritableteilla. Ne pitävät veden puhtaana ja vapaana bakteereista, tarjoten sinulle turvallisen kylpykokemuksen.
  • 1 kpl Novitek suodattimen pesuaine: Tämä pesuaine on suunniteltu erityisesti suodattimien puhdistukseen, parantaen niiden suorituskykyä ja käyttöikää. Pidä suodattimesi huippukunnossa helposti ja vaivattomasti.
  • 1 kpl Novitek putkistonpuhdistusaine: Tämä tehokas puhdistusaine poistaa epäpuhtaudet ja kertymät altaasi putkistoista, varmistaa veden optimaalisen virtauksen ja estää tukkeutumiset.
  • 1 kpl Novitek klooritesteri: Seuraa altaasi veden klooritasoa tarkasti tällä kätevällä klooritesterillä. Varmista, että veden kemiallinen tasapaino on aina oikea ja nauti puhtaasta vedestä.
  • 1 kpl Novitek tyhjennyspumppu: Helppo ja tehokas tyhjennyspumppu auttaa sinua nopeasti tyhjentämään altaasi vedestä. Tämä on erityisen hyödyllinen apuväline altaan puhdistuksen ja huollon aikana.

 

Valitse Varustepaketti Comfort ja nauti huolettomasta altaan käytöstä ja vedenhoidosta. Tämä paketti sisältää kaikki oleelliset tuotteet, joita tarvitset varmistaaksesi, että ulkoporealtaasi on aina puhdas, hygieeninen ja käyttövalmis.

Toimitusaika: 1-2 päivää tilauksesta