Search

Paras ulkoporeallas selviää kokeilemalla – varaa aika koekylpyyn

Paras ulkoporeallas selviää kokeilemalla – varaa aika koekylpyyn

Meille on aina tärkeä olla aina asiakkaan tavoitettavissa – tukena ja apuna tarvittaessa. Salon tehtaanmyymälässä ja Vantaan myymälässä on esillä monipuolisesti Novitekin tuotevalikoimaa, johon pääset tutustumaan myös verkkokaupassamme. Myymälöihin altaita on mahdollisuus tulla koekylpemään kaikessa rauhassa, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Pulahdus poreisiin on ainutlaatuinen tilaisuus tuntea ja kokeilla, mikä on paras ulkoporeallas juuri sinun tarpeisiisi.  

Haluamme tarjota ensiluokkaisia asiakaskokemuksia – luoda jo altaan hankinnasta elämyksen. Hyppää mukaan ja nauti poreista!

Löydä täydellinen ulkoporeallas – kokeile ja valitse paras

Harva meistä ostaisi autoa kokeilematta – miksi siis hankkisit ulkoporealtaan testaamatta sitä ensin? Meillä koeajo tarkoittaa koekylpyä. Salon Tehtaanmyymälässä ja Vantaan myymälässä voit tulla koekylpemään altaita kaikessa rauhassa, juuri sinulle sopivaan aikaan. Tälle ostosreissulle kannattaa pakata uikkarit mukaan ja valmistautua rentouttavaan kokemukseen – kylpykaupoilla ei ole tarjolla tuskanhikeä otsalle eikä tungosta väenpaljoudessa, vaan saat nauttia ainutlaatuisesta mahdollisuudesta tutustua altaiden ominaisuuksiin. 

Aina parhaan mahdollisen allasmallin valinta ei vaadi testausta, mutta suosittelemme kuitenkin koeistumaan altaan ennen ostopäätöstä. Näin voit varmistaa, että esimerkiksi istuinsyvyys on sinulle sopiva. Hyvänä muistisääntönä kannattaa pitää, että istuessa olkapäiden tulisi jäädä veden alle.

Monipuolinen mallisto ja lisävarusteet 

Voit tehdä elämästä nautinnollisempaa pienien asioiden avulla. Meistä yksi hyvä keino kohti rennompaa arkea on ulkona kylpeminen kaikkina neljänä vuodenaikana. Ennen ulkoporealtaan hankkimista kannattaa pohtia altaan sijoituspaikkaa. Rajoittaako se altaan valintaa? Monipuolisesta mallistostamme löytyy allas jokaiseen tarpeeseen, olipa se sitten pihaan, terassille tai mökille. Voit valita itsellesi sopivan koon, muotoilun, värit, varustelutason sekä lisävarusteet – vapaasti räätälöitävissä olevan kokonaisuuden. 

Haluaisitko musiikin soivan pehmeästi taustalla kylpyhetkien aikana? Voit viedä käyttökokemuksen uudelle tasolle lisäämällä omaan altaaseesi Bluetooth-yhteydellä toimivan äänentoistojärjestelmän. Entä jos kristallinkirkas vesi olisi itsestäänselvyys? Otsonaattori ja UV-puhdistin pitävät veden puhtaana ja vähentävät kemikaalien käytön tarvetta, samalla tehden vedenhoidosta entistä helpompaa! Allasta hankkiessa suosittelemme tutustumaan erityisesti tehdasasenteisiin lisävarusteisiin. Näiden asentaminen on huomattavasti helpompaa ja kustannustehokkaampaa oston yhteydessä kuin asentaa ne jälkikäteen.

Ulkoporealtaan materiaalit – tärkeä nähdä omin silmin

Novitek ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja. Voit luottaa laatuun ja vastuullisuuteen kaikessa tekemisessämme. Kylpemisen edelläkävijänä olemme panostaneet laajaan ulkoverhousvalikoimaan, jonka viimeisin uutuus on kaunis ja kestävä puu-muovikomposiitti. Altaan sisäväriin voit valita oman makusi mukaan useista eri tummista ja vaaleista sävyistä.

On tärkeää nähdä materiaalit omin silmin. Kun pääset itse koskettamaan altaan pintamateriaaleja ja tarkastelemaan ulkoverhousten laatua, tiedät varmasti, että kokonaisuus täyttää kaikki odotuksesi.

Ominaisuudet, jotka tekevät ulkoporealtaasta yksilöllisen

Haluamme tarjota hyvin suunniteltuja suomalaisia ulkoporealtaita kohtuulliseen hintaan.  Jokainen Novitekin-allasmalli tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, jotka vastaavat kylpijöiden tarpeisiin. Altaan valinnassa kannattaa pohtia, mihin tarkoitukseen sitä ensisijaisesti käytetään – kaipaatko hierovia suuttimia vai ainoastaan rauhallista rentoutumista? 

Jos haluat panostaa erityisesti hierontaominaisuuksiin, Kiilo voisi olla paras ulkoporeallas sinulle. Kiilossa jokainen neljästä kulmapaikasta tarjoaa erilaisen hierontakokemuksen, mikä takaa jokaiselle kylpijälle miellyttävän kokemuksen. Tilava Levi on puolestaan suunniteltu yhteisiin hetkiin, sillä siihen mahtuu kerralla jopa seitsemän nautiskelijaa. Leveä viiden hengen kulmasohva tarjoaa valinnan vapautta, jollaista ei löydy muista altaista. Suosituimpien mallien joukkoon kuuluva Luosto-allas taas on täydellinen valinta, kun haluat nauttia lämpimästä vedestä ja kevyestä poreilusta. Sen kolme istumapaikkaa ja kaksi makuupaikkaa tarjoavat täydelliset puitteet niin rentoutumiseen kuin vauhdikkaampiin vesileikkeihin.

Kaikkiin Novitek-ulkoporeallasmalleihin pääset tutustumaan täältä

Valitaan yhdessä paras ulkoporeallas juuri sinulle – jokaista yksityiskohtaa myöden. Räätälöity allas on mahdollista saada kolmen viikon toimitusajalla! Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina apunasi Salon Tehtaanmyymälässä ja Vantaan myymälässä. Myymälöiden aukioloajat pääset tarkastamaan täältä

Uusimmat artikkelit: