Search

Ulkoporealtaan TOP 5 lisävarusteet – valitse ainakin nämä

Ulkoporealtaan TOP 5 lisävarusteet – valitse ainakin nämä

Novitek ulkoporealtaat tarjoavat huippuluokan kylpykokemuksen, ja oikeilla lisävarusteilla viet mukavuuden sekä toimivuuden aivan uudelle tasolle. Kokosimme yhteen ulkoporealtaan lisävarusteet, jotka ovat asiakkaidemme suosikkeja, jotka helpottavat käyttöä, viimeistelevät ulkonäköä ja tekevät altaan suojauksesta sekä asennuksesta vaivatonta. 

Näillä ulkoporealtaan lisävarusteilla nostat kylpyhetkesi aivan uudelle tasolle!

Ulkoporealtaan lisävarusteet valitset sinä 

Lisävarusteiden avulla voit räätälöidä ulkoporealtaasi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Täydellinen ulkoporeallas syntyy laadukkaista, kotimaisista lisävarusteista, jotka parantavat käyttömukavuutta, energiatehokkuutta ja estetiikkaa.

  1. Kotimainen kansiteline
  2. Smartcover
  3. Upotuspanelointi
  4. Lisälämmitin
  5. Zavepower

Novitek kansiteline ja SmartCover – kaksi välttämätöntä lisävarustetta ulkoporealtaaseen

Novitek kansiteline ja SmartCover tekevät ulkoporealtaasi käytöstä entistä sujuvampaa ja nautinnollisempaa. Näillä lisävarusteilla varmistat, että ulkoporealtaasi on aina käyttövalmis ja hyvässä kunnossa – voit keskittyä nauttimaan rentouttavista poreista.

Kansiteline helpottaa altaan kannen käsittelyä huomattavasti. Sen avulla kannen siirtäminen sujuu vaivattomasti, mikä vähentää vaurioiden riskiä ja pidentää kannen käyttöikää. Tämä lisävaruste pitää kannen siististi paikoillaan, antaen samalla vaikkapa näkösuojaa. SmartCover on puolestaan kestävä ratkaisu, joka säilyttää altaasi lämmön tehokkaasti ja vähentää energiankulutusta. Tämä moderni kansi suojaa allastasi roskilta ja epäpuhtauksilta, mikä vähentää puhdistustarvetta ja kemikaalien käyttöä. Sen tiivis ja kestävä rakenne varmistaa, että allas on suojattu kaikissa sääolosuhteissa.

Viimeistele ulkoporeallas upotuspaneloinnilla

Upotuspanelointi on täydellinen valinta, kun haluat ulkoporealtaasi sulautuvan saumattomasti ympäristöönsä. Novitek altaiden upotuspanelointi on ainutlaatuinen lisävaruste, joka tekee myös asennusprosessista helppoa. Novitek on ainoa valmistaja Suomessa, joka tarjoaa tätä ratkaisua. Upotuspaneloinnin ansiosta altaan asennuksessa ei tarvitse tehdä minkäänlaisia koloja tai muita monimutkaisia rakenteita – huolettavuus on sisäänrakennettu tuotteeseen. 

Ulkonäkö on meille yhtä tärkeää kuin käytännöllisyys. Upotuspanelointi viimeistelee ulkoporealtaasi tyylikkäästi, sulautuen kauniisti osaksi pihaasi tai terassiasi. Sen moderni ja huoliteltu ulkoasu tuo altaaseesi toivotun ilmeen, joka kestää katseet vuosien ajan. Materiaalien ja värivaihtoehtojen monipuolisuus takaa, että löydät juuri omaan tyyliisi sopivan ratkaisun.

Novitek ulkoporeallas upotuspanelointi

Tehokkuutta ja mukavuutta lisälämmittimellä ja Zave Power -palvelulla

Lisälämmitin ja ZavePower ovat erinomainen valinta, jos haluat maksimoida ulkoporealtaasi mukavuuden ja suorituskyvyn. Novitek lisälämmitin pitää veden aina sopivan lämpöisenä, joten voit nauttia rentouttavista kylpyhetkistä ympäri vuoden – säällä kuin säällä. Se myös nopeuttaa veden lämmittämistä, jolloin altaasi on aina käyttövalmis ilman pitkää odottelua.

ZavePower taas takaa optimaalisen energiankulutuksen ja tehokkaan toiminnan. Se säästää sähköä ja pitää käyttökustannukset kurissa, samalla varmistaen, että altaasi toimii moitteettomasti ja luotettavasti. Helppokäyttöisen ZavePowerin avulla voit lämmittää allastasi vain pörssisähkön edullisilla tunneilla. 

Näiden lisävarusteiden avulla varmistat, että ulkoporealtaasi on aina käyttövalmis, energiatehokas ja pitkäikäinen investointi, joka tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta.

Vierailemalla Salon Tehtaanmyymälässä tai Vantaan myymälässä pääset tutustumaan kaikkiin tarjoamiimme lisävarusteisiin. Myymälöiden aukioloajat näet täältä. 

Uusimmat artikkelit: