NOVITEK-ULKOPOREALTAAT SALOSTA,VANTAALTA JA VERKOSTA
Search
Close this search box.

Novitek SmartCover – paras kansi ulkoporealtaan suojaamiseen

Novitek SmartCover – paras kansi ulkoporealtaan suojaamiseen

Millainen on paras kansi ulkoporealtaaseen? Lämmöneristyksen kannalta kansi on ulkoporealtaasi tärkein suoja, joka auttaa pienentämään sähkönkulutusta ja pitää veden puhtaana. Novitek SmartCover tarjoaa innovatiivisen ratkaisun ulkoporealtaan suojaamiseen. Energiatehokas, kestävä ja tyylikäs suoja valmistetaan Salon tehtaalla.

Parasta mahdollista suojaa ja käytettävyyttä ulkoporealtaallesi

Novitek SmartCover tarjoaa parasta mahdollista suojaa ja käytettävyyttä ulkoporealtaallesi. Sen kestävä rakenne ja innovatiiviset ominaisuudet tekevät siitä ehdottoman valinnan lämmöneristyksen, energiatehokkuuden ja kestävyyden suhteen. SmartCover on erittäin pitkäikäinen ja se on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta. Ulkoporealtaan kansi on tärkein suoja lämmönvaihteluita vastaan.

Suljetun solurakenteen ansiosta kansi ei ime itseensä vettä – tämä tekee kannesta kosteuden ja veden läpäisemättömän. Tämän uuden ominaisuuden avulla kannen eriste on hygieeninen ja puhdas. Eristeen erinomainen puristuslujuus varmistaa, että kansi ei vaurioidu esimerkiksi lumikuorman vuoksi. Säänkestävä materiaali kestää niin kuumaa, kylmää, lunta, jäätä kuin UV-säteilyäkin.

Kuten ulkoporealtaamme, niin myös SmartCover valmistetaan Salon tehtaallamme tilaustuotteena. Kansi mitoitetaan yhteensopivaksi Novitek-malliston ulkoporealtaiden kanssa. Tyylikäs musta vinyylipinta on suosituin värivaihtoehto, mutta kysy myös muista värimahdollisuuksista.

Kevennä kantta kansitelineellä

Novitek Kansiteline

Valitsemalla Novitek SmartCoverin saat luotettavan ja pitkäikäisen suojan ulkoporealtaallesi. Lisäksi kätevä kansiteline tekee kannen käytöstä entistäkin helpompaa.

Vaikka SmartCover on samanpainoinen kuin muutkin ulkoporealtaan kannet, niin käyttömukavuutta tuo kätevä kansiteline, jonka käyttö on vaivatonta ja helppoa. Novitek SmartCover on yhteensopiva myös Novitek Kansitelineelle, jonka kaasujouset tekevät kannen käytöstä ennenkaikkea vaivatonta! Kansiteline voidaan asentaa mille tahansa kyljelle, mutta emme suosittele kiinnittämään samalle sivulle altaan näyttöpaneelin kanssa.

Novitekin myymälät

Tutustu SmartCoveriin tai Novitek Kansitelineeseen nyt myös Salon Tehtaanmyymälässä tai Vantaan myymälässä. Katso aukioloajat täältä. Myymälöissä on koekylpymahdollisuus aukioloaikojen ulkopuolella varauksella. Kysy lisää tai tule käymään.

Uusimmat artikkelit: