NOVITEK-ULKOPOREALTAAT SALOSTA,VANTAALTA JA VERKOSTA
Search
Close this search box.

Omannäköinen ulkoporellas – valitse ulkoverhous sadoista vaihtoehdoista

Omannäköinen ulkoporellas – valitse ulkoverhous sadoista vaihtoehdoista

Laatu ja esteettisyys kylpevät meillä käsi kädessä. Rentouttavista poreista nautitaan juuri sinun näköisessä kokonaisuudessa, sillä monipuolinen Novitek ulkoporeallasmallisto on mahdollisuuksia täynnä. Viimeistelty design ja tarkkaan harkittu ulkoverhous varmistavat, että jokainen poreallas sopii ympäristöönsä täydellisesti. 

Kylpemisen edelläkävijänä olemme panostaneet laajaan ulkoverhousvalikoimaan. Täysin uuden vinyyliverhouksen myötä värivaihtoehtojen määrä moninkertaistui. Olemmekin varmoja, että löydämme valikoimasta jokaiseen tarpeeseen, makuun ja tyyliin sopivan altaan. 

Valitse juuri sinulle sopiva ulkoporealtaan ulkoverhous ­– materiaaleja on useita ja värivaihtoehtoja satoja! 

Vapaasti räätälöitävissä oleva poreallas 

Novitek ulkoporeallas on täydellinen valinta juuri sinulle, jos kaipaat altaalta monipuolisuutta ja muunneltavuutta. Me ymmärrämme, ettei yksi ja sama allas sovi kaikille. Makuja on yhtä monia kuin kylpijöitäkin. Jotta jokaisen yksilöllinen tyyli saadaan muutettua visiosta toteutuneeksi unelmaksi, tulee yksityiskohtien olla räätälöitävissä ulkoporealtaan ulkoverhousta myöden. Kauniilla materiaalivalinnoilla on väliä myös pihalla ja terassilla.

Ulkoverhous viimeistelee porealtaan

Ulkoporeallas on kokonaisuus, jonka rakennamme aina yhdessä asiakkaan kanssa. Esteettisyyteen vaikuttaa erityisesti altaan ulkoverhous. Valikoimassamme on tällä hetkellä valinnanvaraa satojen eri värien ja kuosien välillä –  laadukkaita, kaikkiin sääolosuhteisiin sopivia vaihtoehtoja. Materiaalivaihtoehtoja ulkoverhouksen osalta on kolme: 

 1. UPM-komposiitti
 • tikkuuntumaton
 • korkea iskunkestävyys
 • vaatii vain vähäistä huoltoa
 • väreinä musta ja harmaa
 1. Vinyylikangas
 • valmistettu veneteollisuuteen kehitetystä vinýylistä
 • säänkestävä, uv-suoja, hylkii likaa
 • viiden vakiovärin lisäksi valittavissa yli sadassa eri kuosissa ja värissä
 • huoltovapaa
 1. Alumiinikomposiitti
 • kolmikerroksinen alumiinikomposiittilevy
 • pitkäikäinen ja huoltovapaa
 • kaunis Pähkinä -pinta

Paras poreallas juuri sinulle – laadukkaat materiaalit ja helppo huollettavuus merkkejä tästä

Ulkoporeallas on aina pitkäikäinen sijoitus. Kaikki Novitekin myymät altaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa kunnioittaen korkeita laatuvaatimuksia. Voit luottaa, että valmistuksessa käytettävät materiaalit tulevat läheltä ja kestävät kylpemistä vuosien ajan. Korkeat laatuvaatimukset koskevat aina myös ulkoverhouksia. Ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta ulkoverhoukset soveltuvat kaikkiin sääolosuhteisiin. Verhouksissa käytettävät materiaalit säilyttävät hyvin alkuperäisen värinsä, ovat helppoja pitää puhtaana ja näyttävät taatusti hyvältä vielä vuosien päästä.  

Helpot ja vaivattomat huoltotoimenpiteet tukevat ulkoporealtaiden pitkäikäisyyttä. Kaikissa Novitek ulkoporealtaissa onkin huoltoluukku, joka toimii ulkoverhousmateriaalivalinnasta huolimatta. 

Vierailemalla Salon Tehtaanmyymälässä tai Vantaan myymälässä pääset näkemään eri ulkoverhousvaihtoehtoja sekä hyödyntämään asiantuntijan vinkit ja suositukset. Myymälöiden aukioloajat näet täältä. 

Uusimmat artikkelit: