Search

Kotimainen ulkoporeallas saa kauniin ja kestävän ulkoverhouksen

Kotimainen ulkoporeallas saa kauniin ja kestävän ulkoverhouksen

Nyt kylvetään huoletta, tyylikkäästi ja ekologisesti! Vatsanpohjassamme on poreillut viime viikkojen ajan, ja keskittyminen kylpykokemuksiin on tuonut mukanaan muutamia ylimääräisiä kuplia – niin innoissamme olemme olleet. Tätä hetkeä on odotettu! Hyvä kylpykansa, saammeko esitellä: kotimainen ulkoporeallas on nyt valittavissa uudella puu-muovikomposiitti ulkoverhouksella. 

Uusi puu-muovikomposiitti ulkoporealtaisiin

Kylpemisen edelläkävijänä olemme aina panostaneet laajaan ulkoverhousvalikoimaan ja halumme kehittyä on kova. Juuri tämän vuoksi olemme nyt tuoneet mukaan uuden ulkoverhousvaihtoehdon: huolellisesti valitun puu-muovikomposiitin, joka on laatukriteereidemme mukainen. Sen lisääminen valikoimaamme on osoitus sitoutumisestamme – vain paras ulkoporeallas on riittävän hyvä.

Tämä materiaali ei ainoastaan täytä korkeita standardejamme, vaan on myös esteettisesti viehättävä. Se yhdistää puun luonnollisen lämmön nykyaikaisiin ominaisuuksiin, jotka ovat suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa. Puu-komposiitin kaunis tummanharmaa sävy todella kestää katseita ja sään tuiskuja tuoden luksusta jokaiseen kylpyhetkeen. Sen ylellinen yleisilme on selvästi kehittynyt – linjat ovat aiempaa selkeämpiä, yksinkertaisen kauniita. Uskomme, että juuri tämä ulkoverhous on suunniteltu sopimaan monenlaisiin pihoihin viimeistellen kokonaisuuden juuri sinun näköiseksi. 

Ulkoporealtaan ulkoverhous – valitse ominaisuuksiltaan ylivoimainen materiaali

Onko sinulla toiveissa ulkoporeallas, joka yhdistää luonnonkauneuden ja huippumodernin teknologian? Novitekin puu-muovikomposiitti on suunniteltu sinulle. Materiaalin erinomaiset tekniset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan ulkoporealtaan ulkoverhoukseksi. Kaikki me haluamme nauttia kauniista ja luonnollisesta puun ulkonäöstä ilman huoltohuolia. Tämän materiaalin tuntuma ja ulkonäkö muistuttavat aitoa puuta, mutta tarjoaa paljon enemmän: se on täysin huoltovapaa, eikä vaadi öljyämistä tai maalaamista. Asiakkailtamme olemme oppineet, että altaan ulkoverhouksen tulee olla tikkuuntumaton, täysin säänkestävä eikä se saa homehtua – puu-muovikomposiitti täyttää kaikki nämä vaatimukset. Kuvittele, kuinka rentouttavaa on kylpeä altaassa, tietäen että se on yhtä kestävä kuin kauniskin. 

Ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta

Novitekin sitoutuminen vastuullisuuteen näkyy jokaisessa käyttämässämme materiaalissa, mukaan lukien kaikissa ulkoporealtaiden ulkoverhouksissa. Puu-muovikomposiitin osalta olemme valinneet vaihtoehdon, joka vahvistaa kestävän kehityksen periaatteitamme käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja.

Puu-muovikomposiitin vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ilmenevät seuraavasti:

  • Kierrätysmateriaalien käyttö: Valmistetaan hyödyntämällä kierrätettyjä puu- ja muovikomponentteja.
  • Täysin kierrätettävä: Materiaali on 100 % kierrätettävissä, mikä tukee kestävän kehityksen tavoitteita.
  • Valmistusprosessin komponentit:
    • 60 % puuta – luonnollisuuden ja esteettisyyden takaamiseksi
    • 30 % kierrätettyä muovia – säänkestävyyden varmistamiseksi
    • 10 % muita raaka-aineita

Paras poreallas juuri sinulle – hanki nyt alennuksella

Ulkoporeallas on aina pitkäikäinen sijoitus. Kaikki Novitekin altaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa kunnioittaen korkeita laatuvaatimuksia. Novitek-altaiden ulkoverhouksessa käytettävä puu-muovikomposiitti on yhdistelmä esteettisyyttä ja toiminnallisuutta. Sen kestävyys takaa, että ulkoporealtaasi säilyy näyttävänä ja huoltovapaana vuodesta toiseen.

Uuden ulkoverhousmateriaalin myötä haluamme tarjota kaikkiin altaisiin sekä lisävarusteisiin -20 % kampanja-alennuksen. Hyödynnä tuntuva etu ja nautit jatkossa rentouttavista kylpyhetkistä. Tutustu ulkoporeallasvalikoimaan täältä

Kaikki Novitekin ulkoporealtaat ovat esillä Salon Tehtaanmyymälässä ja Vantaan myymälässä. Tule toteamaan paikan päälle, mistä me olemme olleet viime aikoina vähintäänkin innoissamme: uusi puu-muovikomposiitti näyttää ja tuntuu upealta! Myymälöiden aukioloajat näet täältä. 

Uusimmat artikkelit: