Search

Allasaseklma, 72 x 40 x 52 cm

149,00 

Allasaskelma ulkoporealtaan ulkopuolelle on kätevä ja turvallisuutta lisäävä lisävaruste, joka parantaa merkittävästi altaan käyttökokemusta. Tyylikkäät, siirrettävät ja helposti kasattavat portaat tekevät kulun altaaseen vaivattomaksi, ja liukumattomat kulutuspinnat mahdollistavat turvallisen nousun poreisiin. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun allastasi ei ole upotettu terassiin, sillä askelmat tarjoavat tukevan ja vakaan alustan, joka vähentää liukastumisen ja kaatumisen riskiä.

Allasaskelmien käytännöllisyys korostuu niiden keveyden ja helpon siirrettävyyden ansiosta, mikä mahdollistaa askelmien asettamisen juuri sinne, missä niitä tarvitaan eniten. Lisäksi ne täydentävät ulkoporealtaasi ulkonäköä. Allasaskelmat ovat myös kätevä apuväline lapsille, vanhemmille ihmisille ja liikuntarajoitteisille henkilöille, sillä ne tekevät altaaseen nousemisesta ja sieltä poistumisesta huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa.

Ulkoporealtaan askelmat ovat korkeudeltaan 40 cm, leveydeltään 72 cm ja syvyydeltään 52 cm, joten ne sopivat täydellisesti Novitek ulkoporealtaisiin ja tarjoavat riittävästi tilaa turvalliseen käyttöön. Yhdistämällä turvallisuuden, käytännöllisyyden ja esteettisyyden, allasaskelmat ovat erinomainen investointi, joka parantaa merkittävästi ulkoporealtaasi käytettävyyttä ja tekee kylpykokemuksestasi entistä nautinnollisemman.

143 varastossa

Toimitusaika: 1-2 päivää tilauksesta