Search

Kotimainen ulkoporealtaan kuitusuodatin, 33,8 x 12,7 cm

69,00 

Koe ero puhtaammassa, kirkkaammassa vedessä ja nauti huolettomista hetkistä porealtaassasi uuden kotimaisen ulkoporealtaan kuitusuodattimen myötä.

Kun veden puhtaus on kyseessä, vain paras suodatin kelpaa. Siksi olemme kehittäneet kuitusuodattimen, joka on suunniteltu Novitek-ulkoporealtaisiin ja valmistettu ylpeästi Suomessa. Tämä suodatin ei vain paranna veden laatua, vaan myös suojaa allastasi ja sen komponentteja tehokkaasti. Suodattimessa käytetään 1,5m² huippulaatuista suodatinkangasta (100g/m²), joka suodattaa tehokkaasti vedestä hiukkaset, lehdet, hyönteiset ja muut epäpuhtaudet. Sen erinomaisesti läpivirtaava rakenne sekä tuetut lamellit mahdollistavat alhaisemman energiankulutuksen, säästäen rahaa ja ympäristöä. Tämä vähentää myös altaan pumppuihin kohdistuvaa mekaanista rasitusta, pidentäen niiden käyttöikää.

Meille on myös tärkeää, että tuotteemme ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Tämän suodattimen valmistuksessa ei käytetä mikromuoveja eikä PVC:tä. Kun suodattimen käyttö päättyy, se voidaan turvallisesti hävittää kierrättämällä (PP (05)) tai polttamalla, mikä minimoi ympäristövaikutukset. Kotimaisista materiaaleista valmistettu Avainlipputuote edustaa suomalaista laatutyötä ja kestävyyttä. Se on suunniteltu kestämään pitkään, tarjoten parasta suorituskykyä.

Lisäksi, tämä kuitusuodatin on yhteensopiva SaniStream Spa Pod -annostelijan kanssa, mikä tekee ulkoporealtaasi vedenhoidosta vieläkin helpompaa ja tehokkaampaa. Yhdessä nämä tuotteet varmistavat, että allasvesi pysyy puhtaana, kirkkaana ja turvallisena, antaen sinulle ja läheisillesi mahdollisuuden nauttia porealtaan rauhoittavista hetkistä huoletta. Valitsemalla nämä ratkaisut et ainoastaan paranna altaasi veden laatua, vaan tuet myös suomalaista työtä ja ympäristöystävällisiä arvoja.

Toimitusaika: 1-2 päivää tilauksesta