NOVITEK-ULKOPOREALTAAT SALOSTA,VANTAALTA JA VERKOSTA
Search
Close this search box.

Kloorirae nopeasti liukeneva, 1 000 g

19,95 

Helppo kloorirae ovat loistava valinta ulkoporealtaiden nopeaan ja tehokkaaseen vedenpuhdistukseen. Nämä kalkittomat ja pH-vakaat rakeet liukenevat nopeasti ja niiden aktiiviklooripitoisuus on 56%, mikä takaa epäpuhtauksien ja pieneliöiden tehokkaan poistumisen altaan vedestä. Kloorirakeet toimivat parhaiten, kun altaan veden pH-arvo on ihannealueella 7,2-7,6 välillä, joten pH-arvon tarkistus ennen kloorin lisäämistä on tärkeää.

Kloorirakeiden käytössä on huomioitava niiden nopeampi liukeneminen verrattuna tabletteihin, mikä mahdollistaa veden nopeamman puhdistumisen. Kloorirakeita ei tule heittää suoraan altaaseen valkaisuvaaran vuoksi, vaan ne tulee annostella suodatinuimuriin. Suositeltu annostus on 10 grammaa rakeita per 1000 litraa vettä. Todellinen tehoaineentarve riippuu sääolosuhteista sekä siitä, kuinka usein allasta käytetään.

Kloorirakeilla varmistat, että altaasi vesi pysyy puhtaana ja hyvälaatuisena, jotta voit nauttia porealtailustasi huoletta. Rakeiden ja tablettien välinen ero on niiden liukenemisnopeudessa ja annostelussa, mutta molemmat vaihtoehdot tarjoavat erinomaisen suojan ja puhtauden altaallesi. Valitse kloorirakeet, jos haluat nopeamman vaikutuksen ja kätevän annostelun!

Käyttöohje: Tarkista veden pH-arvo ennen kloorin lisäystä. Kaikki vedenkäsittelyaineet tehoavat parhaiten, kun altaan veden pH-arvo on ihannealueella 7,2-7,6 välillä. Kloori tulee liuottaa veteen puhtaassa muoviastiassa ennen altaaseen lisäämistä. Annostele yksi ruokalusikallinen (10g) kloorirakeita per 1000 litraa vettä. Todellinen tehoaineentarve riippuu sääolosuhteista ja siitä, kuinka usein allasta käytetään.

Toimitusaika: 1-4 päivää tilauksesta