Search

Kloori / pH testeri

19,95 

Novitek klooritesteriä käytetään allasveden pH-tasapainon ja kloorin mittaamiseen, ja se on olennainen työkalu ulkoporealtaan veden laadun varmistamisessa. Pakkaus sisältää testipurkin, 20 kappaletta phenol red-tabletteja pH-arvon mittaamiseen, sekä 20 kappaletta DPD-tabletteja kloorin tason mittaamiseen. Testerillä varmistat, että allasvesi pysyy puhtaana, turvallisena ja miellyttävänä käyttäjille.

Käyttöohje on yksinkertainen ja helppo seurata. Ota altaasta vettä testipurkkiin ja aseta phenol red- ja DPD-tabletit testipurkin omiin lohkoihinsa. Tabletit värjäävät veden, ja testerin kyljessä oleva havainnollinen asteikko näyttää, mitä pH- ja klooriarvoja eri värit vastaavat. Näin voit nopeasti ja tarkasti tarkistaa allasveden pH-tason ja klooripitoisuuden, varmistaen optimaalisen vedenlaadun ja turvallisuuden.

Novitek klooritesteri tarjoaa tarkan ja luotettavan tavan seurata ja ylläpitää ulkoporealtaasi veden tasapainoa. Säännöllinen käyttö varmistaa, että vesi on aina puhdasta ja hyvin hoidettua, mikä pidentää altaan käyttöikää ja parantaa käyttökokemusta.

Toimitusaika: 1-2 päivää tilauksesta