Search

Paras ulkoporeallas – kaikki vaatimukset täyttävä kokonaisuus

Paras ulkoporeallas – kaikki vaatimukset täyttävä kokonaisuus

Novitek ulkoporealtaat nostavat kylpemisen kokonaan uudelle tasolle. Me ajattelemme, että poreallas on aina kokonaisvaltainen kokemus – elämys, joka tuo ripauksen luksusta jokapäiväiseen elämään. Tekninen laatu, materiaalivalinnat ja edistykselliset toiminnot tekevät Novitek ulkoporealtaasta pitkäikäisen ja vastuullisen valinnan – parhaan mahdollisen. 

Salon tehtaanmyymälässä ja Vantaan myymälässä on esillä monipuolisesti Novitekin tuotevalikoimaa, johon pääset tutustumaan myös verkkokaupassamme.

Luotettavalta toimijalta kolmen vuosikymmenen kokemuksella 

Yli 100 000 asiakasta on opettanut meille kylpemisen vaatimuksia lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Nämä opit ovat arvokkainta, mitä meillä on. Paras ulkoporeallas ei ole meidän yksipuolinen näkemyksemme, vaan käyttökokemusten pohjalta kehitetty kokonaisuus, johon olemme osaltamme laittaneet kaiken ammattitaitomme peliin. Lisänneet intohimoa ja kasvattaneet kunnianhimoa. Tavoitteenamme ylittää odotukset – tarjota aina paras mahdollinen kylpykokemus kaikkine sen yksityiskohtineen. 

Novitek on markkinoiden ainoa kotimainen ulkoporealtaiden valmistaja. Meille on tärkeä olla aina asiakkaan tavoitettavissa – tukena ja apuna tarvittaessa. Myönnämme kaikille ulkoporealtaille vähintään kahden vuoden täystakuun ja tarjoamme alan osaavinta huoltopalvelua. 

Suomen olosuhteisiin paras ulkoporeallas

Novitek ulkoporealtaiden valmistuksessa käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja. Voit luottaa niiden kestävän aikaa ja säätä. Altaat ovat suunniteltu pohjoisen oloihin. Valmistettu Suomessa vastuullisesti, noudattaen tarkkoja laatuvaatimuksia. Kaikkien Novitek ulkoporealtaiden mukana toimitetaan altaan lisäksi paksu eristekansi, kuitusuodatin, aloituskemikaalit sekä selkeä käyttöohje. Pihaan toimitettu allas on asennuksen jälkeen käyttövalmis. Huoleksesi jää ainoastaan nauttiminen. Me hoidamme kaiken muun.  

Monipuolinen mallisto: jokaisen yksilölliset tarpeet huomioon 

Monipuolisesta mallistostamme löytyy allas jokaiseen tarpeeseen. Voit valita itsellesi sopivan koon, muotoilun, värit, varustelutason sekä lisävarusteet – vapaasti räätälöitävissä olevan kokonaisuuden, joka tukee saumattomasti asumisen tämän hetken trendejä. Kaikki Lumispa ja Novitek -allasmallit ovat suunniteltu niin, että käyttö sekä ylläpito on mahdollisimman helppoa, tarkoituksena tuoda maksimaalinen määrä hyvää oloa käyttäjälle. Tehdä elämästä nautinnollisempaa.

Paras ulkoporeallas juuri sinulle täydentyy lisävarusteilla kuten reunavalaistuksella, lisälämmittimellä tai äänentoistolla. Huippuunsa hiottu ergonomia paranee entisestään Novitek portailla tai imukuppityynyllä

Kustannustehokas ulkoporeallas: hyödynnä pörssisähkön edulliset tunnit

Novitek ulkoporealtaan energiankulutukseen voi itse vaikuttaa merkittävästi. Altaaseen voi hankkia lisävarusteena CMS-etäohjauksen, jonka avulla altaan asetuksia pääsee säätämään etänä mobiililaitteella. Helppokäyttöisen Zavepower -palvelun avulla voit lämmittää allastasi vain pörssisähkön edullisilla tunneilla. 

Valitaan yhdessä paras ulkoporeallas juuri sinulle – jokaista yksityiskohtaa myöden. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina apunasi Salon Tehtaanmyymälässä ja Vantaan myymälässä. Myymälöiden aukioloajat pääset tarkastamaan täältä ja ajanvarauksella altaita on mahdollisuus tulla koekylpemään kaikessa rauhassa, silloin kun se sopii sinulle parhaiten. 

Uusimmat artikkelit: