Search

Unelmien ulkoporeallas: Novitek tehtaanmyymälä on auennut Saloon

Unelmien ulkoporeallas: Novitek tehtaanmyymälä on auennut Saloon

Novitek tehtaanmyymälä on nyt auki! Kokonaisvaltainen elämys on jatkossa entistäkin nautinnollisempi, sillä kaikki kylpemiseen löytyy tehtaanmyymälästä Salosta. 

Novitek ulkoporealtaiden uusi aika on täällä 

Käänsimme katseen tulevaisuuteen, kokosimme kylpykokemuksen kaikkine sen yksityiskohtineen yhteen ja avasimme Novitekin uuden tehtaanmyymälän. Nyt ulkoporealtaita on mahdollisuus ostaa Salosta – suoraan sieltä, missä kaikki Novitek-ulkoporealtaat valmistetaan alusta loppuun käsityönä. 

Yli 100 000 asiakasta on opettanut meille kylpemisen vaatimuksia lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Olemme oppineet ja oivaltaneet. Keksineet ja kehittyneet. Novitek ulkoporeallas tarkoittaa laatua kaikessa tekemisessä: palvelussa, valmistuksessa, tekniikassa ja käytettävissä materiaaleissa. Salon tehtaanmyymälästä löytyy kaikki, mitä kylpemiseen tarvitset:

Tehtaanmyymälässä on esillä koko Novitekin tuotevalikoima, johon pääset tutustumaan myös verkkokaupassamme.

Novitek ulkoporeallas juuri sinulle – ammattitaitoinen henkilökunta aina apunasi

Lämpimät kohtaamisen tekevät elämästä ihmeellistä, kylpykokemuksesta unohtumattoman. Ylpeänä esittelemme teille kaiken osaamisemme: ulkoporealtaat, jotka ovat aina suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tehty Pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Salon tehtaanmyymälässä koet Lumispa-allasmallien minimalistisen muotoilun ja maksimaaliset ominaisuudet. Huomaat, että monipuolisesta Novitek-mallistosta löytyy allas jokaiseen tarpeeseen. Voit valita itsellesi sopivan koon, muotoilun, värit, varustelutason sekä lisävarusteet – vapaasti räätälöitävissä olevan kokonaisuuden. 

Läsnäoloa hetkissä. Tähän olemme Salon tehtaanmyymälässä erityisesti panostaneet. Haluamme tarjota kaiken ammattitaitomme avukseksi. Löytää yhdessä juuri sinulle sopivan ulkoporeallasmallin. Sinun ehdoilla, meidän avulla. Uskomme palvelun tarjoavan kylpykokemukselle sen kaipaaman lisän tehden siitä eheän elämyksen. 

Ulkoporealtaan valintaa helpottamaan voit lukea 7 tärkeää huomiota täältä.

Koe Novitekin tehtaanmyymälässä nautinnon neljä vuodenaikaa arkena tai ajanvarauksella

Novitekin ulkoporeallas tuo ripauksen luksusta jokapäiväiseen elämään. Salon tehtaanmyymälässä arki on yhtä kylpyjuhlaa ja tähän juhlaan kaikki ovat aina tervetulleita mukaan matalalla kynnyksellä. Hetken mielijohteesta tai pidemmän pohdinnan päätteeksi. Ajanvarauksella altaita on mahdollisuus tulla koekylpemään kaikessa rauhassa, silloin kun se sopii sinulle parhaiten. 

Anna meidän näyttää sinulle kylpemisen taika kaikissa sen poreilevissa muodoissa. Tule luoksemme läheltä tai matkaa vierailulle kauempaa. Olemme Salossa sinua varten. 

Novitek Tehtaanmyymälä

Aukioloajat 5.2.2024 alkaen
Ma–pe: 9–17
La: 10–14
Kylpymahdollisuus aukioloaikojen ulkopuolella varauksella.

Sijainti
Tehdaskatu 7, Salo
mail@novitek.fi
+358 2 737 270

Uusimmat artikkelit: