Search

Ulkoporealtaan vedenhoito – näin pidät altaasi kirkkaana helposti

Ulkoporealtaan vedenhoito – näin pidät altaasi kirkkaana helposti

Kylpyhetkien kuuluu tuoda ripaus nautinnollista arkea vuoden jokaiselle päivälle. Aika altaassa lisää nautintoa, joten sitä ei kannata hukata huoltotöihin. Me tarjoamme helppoja ja tehokkaita keinoja ulkoporealtaan vedenhoitoon, vähentäen vaivaa ja lisäten kylpyhetkien tuomaa mielihyvää. 

Haluamme osoittaa, että ulkoporealtaan vedenhoito on vaivatonta! Kokosimme yhteen parhaat vinkkimme, miten opit itse pitämään altaasi veden kirkkaana helposti ja vaivattomasti. Tutustu, kuinka Novitek on uudistanut ulkoporealtaiden vedenhoitoa, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen: nauttimaan täysillä jokaisesta poreesta.

UIkoporealtaan vedenhoito vaihe vaiheelta – toimi näin

Modernit ratkaisut, nykyaikainen teknologia ja oikein valitut tuotteet tekevät vedenhoidosta yksinkertaista ja stressitöntä – mahdollistavat, että voit nauttia aina kirkkaasta vedestä. Valitsemalla Novitek ulkoporealtaan, voit luottaa siihen, että veden puhtaus ja laatu ovat aina huippuluokkaa. Puhdistusjärjestelmämme yhdessä vedenhoitotuotteiden kanssa tarjoavat sinulle, perheellesi ja ystävillesi parhaan mahdollisen kylpykokemuksen, kun mieli tekee pulahtaa poreisiin. 

Nämä vedenhoitovinkit soveltuvat kaikkiin Novitek-malliston altaisiin sekä muihin ulkoporealtaisiin.

  1. Aloita mittaamalla arvot 

Aloita ulkoporealtaan vedenhoito arvojen mittaamisella. Säännöllinen vedenlaadun testaaminen varmistaa, että allas pysyy puhtaana, turvallisena ja miellyttävänä käyttää. 3-in-1 testiliuskat antavat nopeasti ja tarkasti tietoa veden pH-arvosta, klooripitoisuudesta ja alkaliteetista. Arvojen mittaamisessa voi käyttää myös Novitek kloori- tai happitesteriä

  1. Tarkista oikea pH

Vedenhoidon kannalta on tärkeää, että pH on tavoitealueella 7,2 – 7,6. Oikea pH-taso varmistaa, että vesi on miellyttävää iholle ja silmille sekä auttaa samalla vedenkäsittelykemikaaleja toimimaan tehokkaammin. Novitek pH-tuotteilla tasoa voi nostaa tai laskea.

  1. Lisää vedenhoitoainetta käytöstä riippuen 

Vedenhoitoainetta lisätään käytöstä riippuen tarpeen mukaan: nyrkkisääntönä maltillisesti aina kylvyn jälkeen. Jos allasta ei käytetä, kloorin lisääminen ei ole tarpeellista. Novitekin valikoimasta löytyy klooritabletteja ja –rakeita, jotka liukenevat nopeasti ja ovat helppoja käyttää. Kloorin lisäämisen jälkeen altaan kansi on hyvä pitää auki 10-30 minuuttia.

Hieman hellävaraisemman vaihtoehdon vedenhoitoon tarjoavat happipohjaiset tuotteet, jotka ovat saatavilla myös tablettina tai rakeina.

  1. Ota avuksi kemikaaliannostelija

Jos ulkoporealtaasi käyttö on satunnaista, kloorin annostelu onnistuu vaivattomasti käyttämällä kotimaiseen kuitusuodattimeen sopivaa kemikaaliannostelijaa. Tähän annostelijaan voi lisätä hitaasti liukenevia klooritabletteja, jotka pitävät veden puhtaana pitkään. 

  1. Älä unohda alkalia

Jos ulkoporealtaasi veden mittauksissa havaitaan, että veden alkaalisuus on liian alhainen, on tärkeää säätää sitä lisäämällä Alkali+ -tuotetta, mikä auttaa muun muassa ylläpitämään veden kemiallista tasapainoa. 

  1. Pese kuitusuodatin

Altaan kuitusuodatin tulisi huuhdella tai pestä kerran kuukaudessa, jotta se poistaa tehokkaasti vedestä epäpuhtauksia. Suosittelemme kierrättämään kahta suodatinta, joista toinen voi olla käytössä ja toinen pesussa tai kuivumassa. Tämä syväpuhdistava pesuaine toimii hyvin kuitusuodattimen pesuun. 

Novitek hyödyntää edistyksellistä teknologiaa 

Novitekin ulkoporealtaat hyödyntävät edistyksellistä teknologiaa, joka tekee vedenhoidosta entistä vaivattomampaa. Altaiden kehittyneet, täysin automatisoidut suodatinjärjestelmät puhdistavat vettä tehokkaasti ilman jatkuvaa huomiotasi. Suodatustekniikka kykenee poistamaan pienimmätkin epäpuhtaudet sekä bakteerit, mikä vähentää tarvetta kemikaaleille ja ylläpitää veden puhtautta pitkäkestoisesti. Tämä ei ainoastaan paranna kylpykokemusta, vaan myös vähentää ylläpidon tarvetta ja käyttökustannuksia. 

Kaikki tarvitsemasi vedenhoitotuotteet löydät  Salon Tehtaanmyymälästä tai Vantaan myymälästä. Tule käymään, niin kerromme samalla, kuinka pidät allasvetesi aina optimaalisessa kunnossa ja nautinnollisena käyttää.

Myymälöiden aukioloajat näet täältä.

Uusimmat artikkelit: