Search

Ulkoporealtaan pesusieni

19,50 

Hellävarainen kaksipuolinen uudelleenkäytettävän pesusienen, joka on suunniteltu erityisesti ulkoporealtaan akryyli- ja vinyylipintojen puhdistamiseen. Tämä sieni puhdistaa nopeasti ja turvallisesti, säilyttäen altaasi pinnat naarmuttomina ja kiiltävinä. Käyttämällä erityistä puhdistussientä varmistat, että altaan pinnat pysyvät hyvässä kunnossa, ilman että ne vahingoittuvat puhdistuksen aikana. Sieni on yhteensopiva Novitek-puhdistuskemikaalien kanssa, mikä tekee puhdistusprosessista entistäkin tehokkaamman.

Pesusienen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Kasta sieni nestemäiseen pesuaineeseen tai veteen ja käytä sitä puhdistaaksesi altaan pinnat hellävaraisesti ja perusteellisesti. Pesusieni poistaa likaa, saippuajäämiä ja muita epäpuhtauksia tehokkaasti, mutta säilyttää samalla akryylin ja vinyylin luonnollisen kiillon ja sileän ulkonäön. Käytön jälkeen huuhtele sieni huolellisesti vedellä ja anna sen kuivua, jolloin se on valmis seuraavaa käyttökertaa varten.

Valitsemalla Novitek-pesusienen varmistat, että ulkoporealtaasi pysyy kauniina ja hyvin hoidettuna pitkään. Luota tähän hellävaraiseen mutta tehokkaaseen puhdistusvälineeseen ja nauti altaasi kirkkaasta ja puhtaasta pinnasta joka kerta.

Toimitusaika: 1-2 päivää tilauksesta